Lauri Loewenberg álomszakértő elárulta, vajon orális szexről álmodni tényleg azt jelenti-e, hogy arra vágyunk, és azzal a partnerrel, aki agyunk játékában velünk szerepelt?

Orális szexre vágyik aki arról álmodik?

Nos a válasz egy hatalmas nem. Mint annyi dolognak, amelyről álmodni szoktunk, ennek sincsen semmi köze a valósághoz. Nem szexelni akarunk azzal akivel az orális kényeztetésről álmodunk, sőt, alapból sem az erotikus vágyaink dominanciáját jelképezik ezek a képsorok. 

A szájjal kapcsolatos álmok a legtöbb esetben intim, meg nem ejtett beszélgetésekhez kapcsolódnak. Ennyit a pajzánkodásról, a komoly dolgokra vágysz igazából, nem a szórakozásra. Az álomszakértő szerint nagyon fontos, hogy tudjuk, ki ad és ki kap az álmainkban, mert ez alapvetően határozza meg a jelentést.

Álmodni és álmodozni az orális szexről nem ugyanaz

Az aktív, adó fél az a személy, akinek kezdeményeznie kellene a beszélgetést. Ha te vagy az, akkor érdemes beleásni magad a gondolatokba: mi nyomja a lelkedet a másikkal kapcsolatban? Mert nagyon úgy tűnik, szeretnéd, ha ő boldog lenne, és ezért teszel is, ha ezt kívánja a helyzet - na nem úgy, mint az álmokban!

Ha te vagy a fogadó fél, akkor viszont magadban kell rendet raknod. Talán nem egyértemű számodra, hogy mire vágysz, hogy mik a szükségleteid, amelyek kielégítésre várnak. Talán csak érzed, hogy mire vágysz, de nem tudod megfogalmazni, pedig itt lenne az ideje. 

via