Az orális szex nagyon megosztó téma, az viszont a mai napig igaz: a férfiak körében nagyobb a rajongótábora, mint a nőknél. Ettől függetlenül a pasik sem mindig merik kimondani, mi az, amire valóban vágynak. Íme 5 tipp, amivel kitalálhatod az eddig rejtett vágyait!

Tudasd vele, hogy élvezed

Alapvetően él a pasikban egy olyan felfogás, hogy a nők nem igazán kedvelik az orális szexet, ha ők állnak az adó oldalán. Éppen ezért sokszor nem is beszélnek nyíltan a vágyaikról, mert rengetegen már azzal beérik, ha valaki hajlandó rá. Ha a mozdulataiddal, apróbb hangokkal és alapvetően a hozzáállásoddal az mutatod, hogy számodra is élvezetes örömet okozni, ő is nyíltabban beszél majd a vágyiról. Ez pedig ahhoz vezet, hogy nemcsak ő, de te is sokkal jobban élvezed majd, mindegy, melyik oldalon állsz. 

Csináljátok sötétben

Szintén azoknak a pároknak ajánlott taktika, ahol valamelyik fél számára még új, vagy  diszkomfortos az orális szex. Ha viszont leoltjátok a villanyt, sokkal merészebbek és bátrabbak lesznek, és a fiúk is jobban elengedik magukat. Kezdjetek így, de akár arra is szuper lehet, hogy feldobjátok a szexuális életeteket, ha unjátok már a megszokott menetrendet!

Járd körbe

Ne csak le fel mozogj rajta, járd körbe, kényeztesd minden apró pontját, azt is, amit eddig nem mertél. Idővel rávezet majd a pasi, hogy  pontosan melyik az a rész, amelyiknél a legjobban élvezi. Simán lehet, hogy ő arra vágyik, hogy kicsit lentebb, esetleg a herékkel játssz, vagy a tetejének a puszilgatásától rázza a hideg, jó értelemben. Rita azonban, hogy valaki részletesen területről-területre irányítson, úgyhogy járd körbe a lehetőségeket!

Próbáljátok tükör előtt

Ez is egy legalább kettes szintű verzió, ám a virágzó pornókultúrának (is) köszönhetően egyre népszerűbb. Ha egy tükör előtt történik az előjáték, a férfi úgy érzi majd magát, mintha életre kelt volna minden vágya, amit eddig csak a képernyőkön láthatott. Kell annál nagyobb összetartó erő, mint hogy élete szerelme még a legvadabb vágyait is megvalósítja?

A megfelelő időpont

Egy kutatás szerint a férfiak akkor vágynak a legjobban egy kis orális kényeztetésre, amikor hazaérnek a munkából. Egy fáradt nap után, ez még a vacsorát is megelőzi a kívánságlistán, úgyhogy bizonyára a hatalmas meglepődés mellett belobbantod majd a tüzet, ha rögtönzöl egy kis délutáni kényeztetést!

Via