Nem ritka, ha egy férfi rajong az orális szexért, főleg azért, ha őt kényeztetik. Az élvezet ellenére azért van egy olyan dolog amelyről rengeteg férfi panaszkodik: úgy érzik, ezt a legtöbben elhanyagolják. 

Nem csak a pénisz létezik orális szex közben

A férfiak szerint a jó orális szex nem áll meg pusztán a hímvesszőnél, a heréket ugyanúgy a játék részének kell tekinteni. A herék is igénylik a kényeztetést, a finom csókokat vagy éppen simogatásokat. Mégis, a beszámolók alapján, a nők szinte egyáltalán nem foglalkoznak vele.

Vannak, akik túl érzékenynek tartják a heréket ahhoz, hogy hozzáérjenek vagy csókot adjanak rá, mások viszont egyáltalán nem tudják, hogy mit is kezdhetnének velük.

Kétségtelen, hogy tényleg egy fokozottan érzékeny területről van szó, ám az biztos, hogy ha a heréket is kényezteted, soha nem tapasztalt élményben lesz része a férfinak. 

A heréket vékony izomréteg borítja, amely a hasba nyúlik. Ez pedig nemcsak hogy nagyon kellemes érzetet ad izgatás közben, de így az orgazmus mértéke is a szokásosnál nagyobb lehet. 

Hogyan kényeztesd a heréket?

Mindenképpen ki kell derítenünk, hogy a herék mennyire érzékenyek, hiszen csak ezen információval a hátunk mögött tudunk maximális élvezetet nyújtani. 

A herék érzékenységének felméréséhez vedd az egyik kezedbe a heréit, a másikkal pedig simítsd meg a hímtagját. Ezután a tenyereddel lassú, körkörös mozdulatokkal masszírozd a herék alsó részét, fokozatosan növelve a nyomást. Közben pedig mondja el, mikor kellemes, és mi az, ami már élvezhetetlen.

Nézd meg alaposan a herezacskóját. Észreveszed majd, hogy a középső részén van egy ízület, amely egészen a pénisz tövéig tart. Ezen a vonalon rengeteg az idegvégződés, tehát ha itt érinted meg, azzal igazi örömmámorba kergeted.

Via