Az orális szex a legnépszerűbb előjáték fajta, ám sokan szívesen múlatják az időt csak és kizárólag ezzel, behatolás nélkül. Nem meglepő, számtalan lehetőséget rejt, és még több örömet ad. De hogyan is kell csinálni? Semmi bonyolult, megosztjuk veled a legalapvetőbb tudnivalókat az első alkalom előtt. Ez a kisokos akkor is jól jöhet, ha már volt részed orális szexben akár a fogadó, akár az adó félként. 

Mit is jelent az orális szex?

Az orális szex egy mondatban is összefoglalható: szájjal kényeztetjük a partner nemi szervét. Nyalogatjuk, szívogatjuk, simogatjuk, a paletta igen színes, számtalan izgalmas kombinációt összehozhatunk. 

Kevés dolog van, ami kiemelt figyelmet érdemelne közben, de ami igen, azt muszáj tényleg komolyan venni: legyünk gyengédek. 

Vannak ugyan olyan helyzetek, amikor itt is lehet kicsit durvulni, vagy erősebben, gyorsabban csinálni, de a kezdésnél még semmiképpen se add ilyenre a fejed. Legyél gyengéd, kedves, építkezz. Sokkal izgatóbb és persze kellemesebb is, ha fokozatosan alakul ki a határozottság és a tempó.

Aztán itt vannak a fogak is. A pénisz hihetetlenül érzékeny, egy kis koccanás is elképesztő fájdalmat tud okozni, úgyhogy próbálj meg odafigyelni arra, hogy semmiképpen ne sértsd meg a partnered nemi szervét. 

Nem a legromantikusabb, de a legtisztább, ha megmosakodtok előtte. Így rengeteg kellemetlenséget elkerülhettek a gusztustalan szagtól az ízekig.

Az orális szex sajnos nem veszélytelen, a nemi betegségek ilyenkor is terjednek. Elkapható az AIDS, a herpesz, a hepatitis B, a candida és a chlamydia is, de a sor nagyon hosszú, ez csak pár darab a rád leselkedő veszélyekből. 

Ha a szájon vagy a torokban elváltozások vannak, az hatalmas red flag, ilyenkor semmiképpen ne csináljátok!

Fontos, hogy rendszeresen járjatok szűrővizsgálatokra, ha pedig nem tudtok megbizonyosodni egymás egészségi állapotáról, használjatok óvszert. Igen, az orális szexhez is. 

Na de hogyan is működik az orális szex a gyakorlatban?

Keress egy kényelmes testhelyzetet, ülj, feküdj, térdelj, ahogyan neked a legjobb. Ez tényleg nagyon fontos, mert te is csak akkor tudod átadni magad az élvezeteknek, ha nem kell azon rugózz, hogy épp mennyire kényelmetlen.

Először csak simogasd. Az alhasat, a belső combokat, majd a hímvesszőt is. Utóbbit már kezdd el kicsit nyálas kézzel, hogy semmiképpen se legyen fájdalmas, dörzsölő érzése a partnernek. 

Először csak puszilgasd, majd finom, apró nyalogatások után kényeztesd a hímvesszőjét teljes hosszában. 

Néha nyugodtan vedd ki, és körkörös mozdulatokkal nyalogasd meg a péniszének a hegyét. 

Hogy közben milyen tempóban csinálod, szívod-e, esetleg a kezedet is használod-e, azt úgyis a helyzet hozza majd. 

Arra viszont érdemes nagyon odafigyelni, milyen mélyen engeded be a szádba a partnered hímvesszőjét, mert sajnos akár fulladást is okozhat egy-egy meggondolatlan póz.

Via