Egyesek gyűlölik, mások viszont imádják, ha a szexnek részei az orális kalandok is. Ám a szex ezen formája is csak akkor lesz élvezetes és kielégítő, ha beszéltek róla, és ha pontosan tudjátok,  mire vágyik a másik és mit szeret.  És persze ki beszélhetne hitelesebben arról, hogyan lehet tökéletes a pénisz szájjal való kényeztetése, mint a férfiak? 9-en válaszoltak arra a kérdésre, hogyan élvezik a legjobban. 

Természetesen a tökéletes orális szexnek nincs definíciója. Persze vannak támpontok, amelyek alapvetőek: ne rohanjunk, és véletlenül se sértsük meg a nemi szervet a fogunkkal, de azért néha jól esne ennél több segítség. Nem meglepő, a 9 válaszadó férfi több dologban is egyetértett. 

Felcsigázza őket, ha elidőzöl vele

A férfiak imádják, ha nem sietteted őket, és kiélvezhetik a pillanatot. Számukra sem túl kényelmes, ha valaki túl akar rajta lenni, mert így lehetetlen önfeledten élvezni. 

Odaadás

Abban is egyetértettek, hogy technika ide vagy oda, nincs annál szexibb, csábítóbb és izgatóbb, mint amikor valaki lelkes, így is megélik a szexualitást. Úgyhogy ha tényleg élvezed, ne félj ezt tudtára adni a párodnak. Ám ha nem érzed magad kényelmesen ebben a szituációban, arról is merj beszélni! Mint láthatod, nekik sem jó, ha neked sem. Akkor más formát kell találni, ami mindenki számára kényelmes. 

ERŐS KEZDÉS

A férfiak megvadulnak, ha a nyelveddel óvatosan a makkot csiklandozod, majd csak azután kezded teljes hosszában kényeztetni a péniszt. Egy ilyen szuper kezdéssel pedig már az első percekben eléred, hogy igazi szexistennőként tekintsen rád!

Változatosság

Ugyan az orális szex központjában alapvetően a szájjal való kényeztetés áll, a férfiak imádják, ha a kezeidet is beveted. Ha felváltva, vagy éppen egyszerre csinálod a kettőt, az számukra tökéletes kombináció.

DÉLEN IS JÁRJUNK

A válaszadó férfiak szerint a nők sokszor elfelejtik, hogy a herékben is rengeteg lehetőség rejlik, pedig ez is egy erős erogénzóna. Akár a szánkkal, akár a kezünkkel eddig nem ismert örömöket okozhatunk, ha kicsit kényeztetjük!

Ne olyan hevesen

A férfiak szerint a pornó tehet róla, hogy egyre több nő igen mélyre engedi a szájában a péniszt. Pedig hiába csinálják a filmekben durván, ha állandóan csak a mélytorok technikát alkalmazod, egy idő után nemcsak unalmas, de kellemetlen is lesz. A különböző örömszerzési módok kombinálása nyújtja az igazi élvezetet!

Via