Úgy érzed, van még hova fejlesztenetek az orális szexet? Szeretnéd, ha a pasid tényleg egy igazi istennőnek gondolna az ágyban? Na ne aggódj, ez nem feltétlenül a technikán múlik, valószínűleg így is rajong érted. Ám ha szeretnéd fejleszteni az orális szex technikai részét, akkor itt van számodra a lehető legjobb tanítás: a négyhetes orális szex kihívás!

Első hét

 1. Olvass utána a témának: ma már számtalan újságcikk és tanulmány, könyv a rendelkezésedre áll, ami a témát alaposan körbejárja. Vesd bele magad az olvasásba, először eméletben járd körbe!
 2. A pasid mesélje el őszintén, hogy mire vágyik: Csak akkor lehet minden még ennél is jobb, ha ő is őszinte veled. Itt az ideje, hogy együtt tegyetek a minőségi orális szexért. 
 3. Vegyetek közösen egy szexjátékot: ezernyi gátlást felold, ha túlestek egy ilyen nem mindennapi helyzeten is - természetesen egymás mellett, egymást támogatva!

Második hét

 1. Dobd fel a hálószobát: legyen szexkompatibilis, érezni lehessen az erotikus energiákat! Na nem kell hatalmas dolgokra gondolni, egy két gyertya, vagy szép, erotikus kép, esetleg illóolaj már csodákat tehet.
 2. Beszéljétek ki az előző hét tapasztalatait, és a pasid mondja el PONTOSAN, hogy mire vágyik: csak így tanulhattok az első hétből, és csak így játhattok utána, merre menjetek tovább. 
 3. Maszturbáljatok közösen: ez szintén egy olyan gyakorlat, ami ezernyi gátat és falat ledönt. Nincs ebben semmi ciki, sőt, lehet hogy annyira rákaptok majd, hogy már ezt sem csináljátok egymás nélkül. Vagy éppen meglátsz egy olyan technikát, módszert, amit a pasid imád, de téged még nem mert megkérni rá. 

Harmadik hét

 1. Csináljátok az orális szexet új pózokban, egy aktus során többféle módon is: ha csak egyféleképpen csináljátok, sosem jöttök rá, melyik számotokra a legjobb. Úgyhogy ki az ágyból, és jöhetnek a hálószobai akrobaták!
 2. Vesd be az ujjaidat: az orális szex során nem csupán a nyelveddel tehetsz a szerelmedért, eljött a perc, hogy végre az ujjaidat is bevethesd. Ha a pasinak ez nem tetszik, nyugodtan jelezze, mondja el, és már le is tettünk erről az irányról.
 3. Orális szex közben kényeztesd a pasid egy szexjátékkal is: ez a gyakorlat szintén olyan dolgokat hozhat ki, amelyekről eddig nem esett szó. Lehet, hogy brutálisan érzékeny a szexjátékokra, ám ezt nem merte felhozni a hétköznapokban. 

Negyedik hét

 1. Fejleszd a szívótechnikát, beszéljétek ki, mennyire erős szívás az, ami számára élvezetes: lehet, hogy azt imádja, ha nagyon erősen és hosszan szívod a péniszét. Sőt, az is előfordulhat, hogy csak apró, gyengéd szívásokat preferál. Derítsd ki!
 2. Tudatosan variáld azokat az időszakokat, amikor teljesen bent van a szádban, és amikor csak kívülről kényezteted: a változatosság az orális szexben is gyönyörködtet!
 3. Véget ért a négy hét, veregessétek meg a vállatokat! Készen álltok, hogy annyira jó legyen az orális szex, mint még soha!