Lehet, hogy a partnered nem tudja, hogyan kell használni a nyelvét vagy az ujjait, és ha te nem mondod neki, mi esik jól vagy rosszul, nem soha nem fogja megtanulni. Most adunk pár tippet, amitől még jobb lesz az orális szex, az  orgazmus  pedig néhány perc alatt garantált! 

Nem időre megy!

Sok nő nyomást érezhet, hogy minél hamarabb eljusson a csúcsra, de ilyenkor annyira belestresszeli magát az ember, hogy néha csak a saját dolgunkat nehezítjük meg. Tehát beszélj a pasiddal, aki tuti arra fog bíztatni, hogy engedd el magad, és ne az órát nézegesd!  

érzéki szex

Ha valaki ez erotikusabb és érzéki szexet szereti jobban, valószínűleg az orális kényeztetésnéló is a gyengédséget kedveli. Tehát ha ebbe a csoportba tartozol, kérd meg a pasid, hogy simogassa a melleid, vagy a belső combod, mert mindenbizonnyal azt is imádni fogod! 

vadulás

Ha valaki a vadabb szexért van oda, akár a köpködés és egyes testrészek harapdálása is izgató lehet. De a fokjátékot is kipróbálhatjátok: használjatok jégkockát és valami meleget, ezekenek a váltakozása ugyanis iszonyatos gyönyörhöz vezethet. 

A csikló érzékeny, úgyhogy vigyázz rá! 

A férfiak hajlamosak arra, hogy nehezen lazítják el a nyelvüket, amikor orálisan kényeztetnek egy nőt, holott a csikló egy szuperérzékeny erogén zóna. Tehát egy jó tanács: a lehető legpuhábban kezdjétek a dolgot, fokozatosan felépítve, és egy kis síkosítót is bevethettek. Ha valakinek az átlagnál is érzékenyebb a csiklója, akkor érdemes a szeméremtestet izgatni, nem pedig közvetlenül a csiklót, mert az akár fájdalmat is okozhat. 

A szexjáték csodákra képes

A jó hír az, hogy a szexjátékok orális szexnél is csodásan működnek, tehát nyugodtan kapd elő a  kedvenc vibrátorod, és add a pasid kezébe! Vannak speciálisan csiklóizgatók, de akár egy dildóval is kísérletezgethettek, ennek a kettőnek a kombója pedig garantáltan orgazmushoz vezet, mégpedig néhány perc alatt. Bízz bennünk! 

Via