Mitől lesz jó az orális szex egy nőnek? Mit élvez benne a legjobban? Mik azok a dolgok, amikre nem meri megkérni a partnerét, pedig vágyik rá? Körbejárjuk a kérdést nők őszinte vallomásaival.

Környező területek

A nők vallomásai szerint egyáltalán nem mindegy, hogy hol izgatják őket a pasik a szájukkal. Természetesen nincs is jobb annál, mint amikor a lényeghez érkezünk, ám ez akkor lehet a legjobb, ha előtte sokat elidőznek a környező területeken. 

Kommunikáció

A csajok nagy része azt állítja, a legjobb, ha a pasi közben kommunikál vele. Megkérdezi, jó-e amit éppen csinál. Sokan nem merik jelezni, ha valami annyira nem jön be, ám ha a pasi megkérdezi, már egyszerűbben vallanak.

Játékok

Rengetegen vannak, akik magukban nem gerjednek annyira a szexjátékokra, ám ha egy pasi kényezteti őket velük, akkor máris más a helyzet!

Kívül tágasabb

Abban szinte minden nő egyet értett, hogy egyáltalán nem kedvelik, amikor valaki a nyelvével behatol a hüvelybe. Ellenkezőleg, kívülről stimulálva nagyobb az élvezet.

Változtatások

A csajok nem szeretik, ha túl sok a változtatás. Ha valami bejön, és annak hangot adnak, akkor semmiképpen ne kezdj bele egy másik technikába. Sőt, az orgazmus közben sem. Csak tedd amit eddig, és minden rendben lesz.