Ugye a te fejedben is cikáznak a gondolatok, mielőtt orálisan kényeztetni kezdesz egy pasit? Na ne gondold, hogy ők nem ugyanígy éreznek! Most pedig lerántjuk a leplet arról, mire is gondolnak orális szex előtt.

zsibbadás

Nem ritka, hogy az az első gondolatuk, hogy remélik, bírni fogják majd a kényelmetlenséget. Nem ritka, hogy ilyenkor kellemetlen, fájdalmas helyezteket kell felvenniük, a monoton mozgás pedig alaposan le tudja zsibbasztani az arcot. 

Ugye tiszták a fogaim?

Sok férfi arra is ügyel, hogy semmi ne legyen a fogai közé szorulva. Nehogy véletlenül aztán az máshol landoljon. Kellemetlen meglepetés lehet ugyanis, ha valami nem kívánatos dolog kerül oda.

Alsógatya

A férfiak általában szeretik magukon tartani az alsógatyát, mert ha erekciójuk van közben, akkor sokkal kényelmesebb abban hason feküdni, mint nélküle. Mégis sokan aggódnak amiatt, mit szól majd ehhez a hölgy.

Hidratálás

Sokan számoltak be arról is, hogy rendkívül nagy szájszárazság és szomjúság tud rájuk jönni orális kielgítés közben, ám a legtöbben kellemetlennek érzik, hogy igyanak közben, inkább rugóznak rajta az aktus végéig. 

Hajtépés

Neked egyértelmű, hogy minél intenzívebb az öröm, annál erősebb hajtépéssel jelzed azt? Nos, a pasik nem feltétlenül értenek ezzel együtt, ők azért féltik a tincseket a tépéstől.