A pasik imádják, amikor a párjuk odalent kényezteti őket! A jó orális szexhez azonban be kell tartani néhány aranszabályt. Készen állsz? Pasik vallottak őszintén arról, hogy mi az, ami tönkreteheti az élményt. 

1. Túl erősen vagy túl gyengén markolják meg

Bizony meg kell találni az aranyközéputat! Az sem jó, ha a pasi péniszét túl erősen szorítod meg, de ha nem adsz bele elég erőt, akkor is nehéz lesz neki a csúcsra jutni. A lényeg? A kommunikáció! Beszéljétek meg, hogy mi esik jól neki, ha kell mutassa meg. 

2. Jaj, csak a fogakat ne

Erről már mindenki hallott! A pasik rémálma, amikor orális szex közben a másik fél a fogaival okoz fájdalmat. Gyakorlás kérdése minden! 

3. A látványos unatkozás

Ha úgy gondolom, hogy nem érzi jól magát, én sem érzem jól magam

- vallotta be egy pasi.

Fontos, hogy a férfi úgy érezze, hogy neked is kedved van a dologhoz és ahhoz, hogy örömet szerezz neki. Ha azt az érzést kelted benne, hogy valójában semmi humorod őt kényeztetni, csak azt fogod elérni, hogy rosszul érezze magát. Aranyszabály: ne tegyél semmi olyat, amit nem szeretnél.

4. A kísérletezés hiánya

Természetesen ez is egy olyan dolog, aminek közös megegyezésen kell alapulnia, de nagyon sok pasi imádja, ha a szokásos kézimunka és szájjal való kényeztetés mellett egy kis extra is van a dologban. Hihetetlen, hogy valójában mennyi férfi élvezi az anális kényeztetést. Beszéljétek meg a határokat és kísérletezzetek együtt!

Tudtam, hogy a feleségem az igazi, amikor kérés nélkül, miközben az egyik  randevúnkon orálisan kényeztetett, hátranyúlt, és játszani kezdett a fenekemmel

- árulta el egy másik férfi.

5. A másik kéz

A jó kézimunka alapja, hogy mindkét kezet használni kell. A pasik imádják, amikor az egyik kézzel a golyókat izgatja a másik fél vagy csak egyszerűen simogatja őket. 

+1 

Ne siess, mint a gyorsvonat! A jó orális szexhez elengedhetetlen, hogy adj időt magadnak és a párodnak is arra, hogy élvezzétek. A sürgetéssel nem fog gyorsabban menni. A másik fontos dolog, hogy vigyetek egy kis izgalmat a kapcsolatotokba. Mindig csak az igazi akció előtt történik orális szex? Lepd meg a párodat, amikor a legkevésbé számít rá! 

Via