Hogy milyen is a jó orális szex, arra nincs definíció, ám a pasik vallomásaiból kicsit tisztább képet kaphatunk, mi is számít igazán, ha a nők orálisan kényeztetik őket. 

A látvány

Vannak, akiknek a látványnál nincs fontosabb.

Egyszerűen nem tudom levenni róla a szememet akkor, amikor kényelmesen elhelyezkedik, és csak játszik vele. Akkor tényleg azt érzem, hogy mindenkinek jó. 

Adok-kapok

Mást az indít be igazán, ha közben nincs fal közöttük. 

Én arra gerjedek, ha közben van interakció. Ha rám néz, beszél hozzám, reagál az én örömömre. Nagyszerű látni, ha valaki nem fél kimutatni, hogy élvezi.

A változatosság

Nos, az itt is gyönyörködtet!

Imádom azokat, akik váltogatják közben a szájukat és a kezüket. Ez a változatosság hihetetlen, mekkora örömet tud adni. És ha valaki mellé még mélytorkozik is, az csak a pont az i-re. 

Egy kis extra

Nem muszáj, hogy a kaland megálljon a hímvesszőnél.

Az volt a legjobb, amikor a partnerem nem zárkózott el a heréktől. Bőségesen rájuk szánta a figyelmet és az időt. Nyalogatta, simogatta őket, ettől pedig megőrültem. 

Time

Ne csak 5 perc jusson az orális szexre!

Én a hosszú orális szexet preferálom. Időzzünk akár órákat egymás testén. Egyszerűen nem tudom megunni még akkor sem, ha már órák teltek el azzal, hogy kényeztet. Persze visszafelé én is megadom ezt, de szerintem nem érdemes az orális szexet csak előjátékként kezelni. Ez is ugyanolyan élvezhető dolog.