Az orális szex remek időtöltés, és ezekkel a pózokkal nem csak szuperszexivé, de irtó szórakoztatóvá is teheted a dolgot!

1. Majdnem 69

Szeretnél valami izgibbet, mint  a 69-es?  Helyezkedjetek el a klasszikus 69-es pózba, de ezután emeld meg kicsit a csipődet, így a partnered a szája mellett bevetheti az ujjait vagy más szexjátékokat, így ez a póz mindkettőtöknek hatalmas gyönyört okozhat!

2. Szép kilátások 

Ha szereted, hogy a pasid irányít az ágyban, feküdj hanyatt az ágyon, és kezdd el szájjal kényeztetni. Mivel így az egész testedre rálát, a partnered tutira megvadul ettől a póztól! A te kezed szabad, úgyhogy a fantáziádra van bízva, hogyan szerzel magadnak örömöt. 

3. Csúszós móka

Amikor  orálisan kényezteted  a pasid, és annyira beindulsz, hogy majd megőrülsz, akkor vegyétek elő ezt a pozíciót: a partnered feküdjön hanyatt, te pedig hajolj fölé. Miközben orális szexet adunk, a csiklónkat hozzádörzsölhetjük a partnerünk lábához, így mindkettőnknek hatalmas élvezetben lehet részünk.

4. Klasszikus

Ha a pasid előtted áll, te pedig előtte térdelsz, a péniszén kívül más erogén zónákat is egyszerűen tudsz izgatni: adj puszikat a hasára vagy a combjára, és könyörögni fog, hogy ne hagyd abba! Emellett saját magadat is kényeztetheted, a kedvenc  szexjátékoddal  vagy akár a kezeiddel.  

5. dupla élvezet 

Ez a szexpóz elég megosztó, de ha téged felizgat az ilyesmi, egy próbát mindenképpen megér! Először kényeztesd szájjal a pasid, majd lovaglópózban ülj rá, és amikor már közel jár az orgazmushoz, válts vissza az orális szexre. Ez a póz szó szerint ízlés kérdése: ha téged sem taszít a dolog, a pasid imádni fogja, hogy megkóstolod saját magad. 

Via