Az orális szexnek rengeteg fajtája van, és mind más és más miatt olyan jó! Ha kísérletezni van kedved, hoztunk neked 3+1 tuti inspirációt, amiért a partnered is tutira hálás lesz! 


1. PIknik

Ezt a pózt akkor érdemes előhúzni a tarsolyodból, ha olyan orális élményt szeretnénk nyújtani a partnerünknek, ami érzéki és izgalmas, de szuperül pihentető és fizikailag nem megerőltető.

Terítsünk egy puha takarót a padlóra, és kérjük meg a pasinkat, hogy feküdjön a hátára. Akár párnákat is használhatunk, hogy még kényelmesebb legyen a dolog, sőt még a szemét is beköthetjük. Innentől kezdve minden a fantáziára van bízva, be lehet vetni különféle szexjátékokat, vagy a nyári hőségben a jégkocka is csodákra képes.

@Shutterstock

2. széken

Ez a póz kiváló azoknak, akik szeretik, ha szex közben van domináns és alárendelt fél.  A fogadó egy széken ül, a másik fél pedig a lábánál térdel, mintha imádkozna. Ha még több izgalmat szeretnénk belecsempészni, akár bilincset is használhatunk, így a pasink teljes kiszolgáltatottságában csak a szupercsúcs orális technikánkra tud majd koncentrálni. 

3. Üljön rád!

Ez a szexpóz fordítva ismertebb, de te is hatalmas gyönyört tudsz így okozni a pasidnak: ha hanyatt fekszünk, majd a partnerünk kényelmesen elhelyezkedik az arcunk felett, kényelmesen tudjuk őt szájjal kényeztetni, ő pedig biztos, hogy a mennyekben fogja magát érezni! 

@Shutterstock

+1. közös zuhany

A zuhanyzó a legideálisabb hely akár arra, hogy  análisan  kényeztesd a partnered szájjal. Fő a higiénia: ha akarjuk, először érzékien beszappanozhatjuk és leöblíthetjük a partnerünk testét. Ezután ha mögé hajolunk, könnyen hozzáférünk a fenekéhez, amit szájjal vagy a zuhanyzó rózsájával is izgathatunk. 

Via