Az orális szex egy idő után nagyon egyhangú lehet, pedig ott is legalább annyi lehetőségünk van, mint a behatolással járó szexnél. Számtalan pozíció, mód, megközelítés létezik amely a csúcsra juttathat téged és a partneredet, csak ne félj kísérletezni!

69

Sokan félnek tőle, pedig határtalan örömet okozhat a 69-es pozició. Kényelmes, minden hozzáférhető, és a kényeztetés mellett téged is kényeztetnek. Kell ennél több? 

Alacsony élvezet

Egy alacsony ülőalkalmatosságra van szükség, amelyre feküdj fel hassal lefelé, majd tárd szét a lábaidat. Így a pasi térdre ereszkedve fér majd hozzád és elégít ki. 

Dőlt percek

Végtelenül egyszerű, mégis zseniális pozíció. Állj a partnerednek háttal, hajolj előre, a párod pedig foglaljon helyet mögötted. Nagyszerű pozíció nemcsak a csikló, de a végbélnyílás körüli terület kényeztetéséhez is. 

Mellbedobás

Ha a pasi hanyatt fekszik, néha a melleidet is érintsd a hímvesszőjéhez, esetleg vedd közéjük, majd csúsztasd a szádba. Nincs, aki ne indulna be ettől!

Oldalsó támadás

Azt már megszoktuk, hogy a férfi hanyatt fekszik, és a nő középen, a lábai között foglal helyet. Ám teljesen más lesz az élmény, ha oldalról csinálod. Máshol és máshogyan ér hozzá a nyelved a péniszéhez, ha nem szemből, hanem mellőle érsz hozzá. 

Via