Az OPDAP módszer Paola Saulino nevéhez fűződik, aki pornószínésznőként tevékenykedett, majd politizálni kezdett. Igazi szakértőnek vallja magát az orális szex témájában, lássuk, szerinte mi azaz 5 dolog, ami sokkal fontosabb a technikai kérdéseknél. 

O - azaz occhi mint szemek

Ha szeretnéd, hogy az orális élmény felejthetetlen legyen a pasi számára, nézz a szemébe. Szavak nélkül is mély üzenetet adhatsz át ezzel. A férfiak kifejezetten szeretik ezt, mert rendkívül szexi, ám csak nagyon kevesen merik kérni. 

P - azaz parole mint szavak

Tanuld meg, hogyan tudod szavakkal kifejezni a tetteidet. Kezd egy-egy lazább mondattal, aztán majd látjátok, mennyire válik be nálatok ez a módszer. Ám általánosságban elmondható, hogy a férfiak imádják látni, hallani és érezni amit csinálsz!

D - azaz devozione mint odaadás

Bután hangozhat, pedig annál hasznosabb tanács: MOSOLYOGJ! Na hát nem pont a lényeg alatt, de néha tarts egy kis szünetet. Akár kombináld az első két dologgal, és add a tudtára (már amennyiben élvezed), hogy élvezed! Sok dolog beindítja a férfiakat, de még mindig az az aranyérmes, ha a partner is örömét leli abban, amit csinál.

A - adattamento, azaz alkalmazkodás

Az orális szex sem kivétel, mint minden hétköznapi szituációban, itt is alkalmazkodnunk kell. Fontos, hogy csak annyira, amennyire szeretnénk. Ne tegyünk olyat, amit nem szeretnénk. Nem ezen fog múlni, hogy ő e a nagy Ő. Viszont azt a skálát, amelyen jól érzed magad, érdemes teljes egészében bemozogni. 

P - plauso, azaz dicséret

Ne fukarkodj a kedves szavakkal szex közben sem. Dicsérd meg a teljesítményét, a méretét, bármit, amit úgy érzel, hogy szívből tudod méltatni. Hidd el, oda lesz majd, hogy hangot is adsz annak, ami tetszik!

Via