Még az első alkalom előtt álltok? Vagy szeretnéd felpezsdíteni a szexuális életeteket? Akkor hozunk 5 tippet, amitől az orális szex felejthetetlen lesz. 

Figyelj az előkészületekre

A pasik imádják, ha kicsit harcolniuk, várniuk kell, ha nem kapják meg azonnal amit akarnak. Ezt használd ki arra, hogy tökéletes légkört teremts. Kapcsolj be egy zenét, amitől magabiztosnak és szexinek érzed magad, és ami fülledt környezetet teremt. Mozogj az ütemre, ez hihetetlenül vadító élményt ad majd!

KÉrdezz!

Ne félj kikérni a véleményét, hogy hogyan szereti a leginkább. Nyugodtan kérdezd meg, hogy mit szeretne, hogy hogyan csináld. Melyik területet, melyik részt kényeztesd és hogyan. Hidd el, így sokkal könnyebben elmondja majd a vágyait, mint magától.

Szünetek

Nyugodtan tarts szünetet, igyál egy kis vizet, addig pedig kényeztesd a kezeddel. Hidd el, megérti majd ha szusszannod kell, és ezt is lehet szexin csinálni. Ha a szünetet arra használod fel, hogy mégjobban vágyakozzon utánad, akkor vadító lesz az egész élmény. 

Adj hangot!

Nyugodtan adj hangot az élvezetednek. Mutasd meg, hogy mennyire imádod kényeztetni - már ha így van! Hidd el, hogy hihetetlenül hálás lesz, hogy ennyire élvezed ezt a közös kalandot. Ha pedig mélyen a szemébe nézel, és úgy kérdezed meg, hogy szívhatod-e erősebben, hidd el, hogy egy életre emlegetni fogja az élményt. 

Kenőanyag

Miért van szükség síkosítóra, ha a száj tele van nyállal? Mert a nyál gyorsan szárad, a síkosító viszont mindent jobbá tesz. Hihetetlen, mennyivel sikamlósabb lesz az élmény, csak arra figyelj, hogy neked tetsző ízű síkosítót válassz!

Via