Szeretnéd, ha a pasid egész nap csak a múlt éjszakára gondolna? Akkor alkalmazd ezt az 5 tippet orális szex közben, és hidd el, másra sem vágyik majd, csak hogy hazaérjen!

Kérdezgesd!

Nagyon fontos, hogy bizonyos időközönként kérdezd meg, mit szeret. Mesélje el az élményeit, mit kedvelt az előző alkalmak során és mit nem. Ha van valamilyen kérése, mondja el, és nyíltan beszéljétek meg, neked van-e kedved hozzá. Érezze a bizalmat, hogy neked elmondhatja, bármi is van. 

Nem csak előjáték

Ki mondta, hogy minden alkalommal 10 perc alatt le kell zavarni, hogy a lényegre térhessetek? Kényeztessétek egymást hosszabb ideig, sokkal alaposabban, mint a hétköznapokban. Néha persze cseréljetek, vagy álljatok meg, mert csúnya fájdalmakkal járhat nyaktájékon egy ilyen maraton. De ne csak egy plusz kötelező teendőként tekintsetek rá, kezeljétek teljes értékű szexuális élményként!

Csússzon jobban!

Próbáltátok már ízesített síkosítóval az orális szexet? Ha nem, akkor itt az ideje! Nem csupán számodra lesz kellemesebb íze, de neki is jól fog esni a plusz sikamlósság. Ezen kívül, a nyál nem jó kenőanyagnak, hiszen csak tovább szárítja a szádat. Sokat könnyít az adó fél számára. 

Játékra fel!

Az emberek gyakran azt gondolják, hogy a szexjátékokat nem az orális szexhez szánják, de ha helyesen használod őket, akkor hihetetlen szintre emelheti ezt is. Használjatok például egy rezgő gyűrűt, amely extra élvezetet nyújt.

Fel a kezekkel!

Az orális szex élménye akkor lesz teljes, ha nem csupán a száj dolgozik, hanem a kezek is. A technikák kombinálás okoz majd földöntúli örömöt, hidd el, ha a játékok és a többi plusz mellé a kezed is csatlakozik, nem marad meghálálatlanul az élmény. 

via