Az orális szex ugyanolyan mély és meghitt élmény lehet, mint a hagyományos aktus. Ehhez azonban érdemes néhány dologra odafigyelni. Mutatjuk, mi az a 10 pont, amit ha betartasz, felejthetetlen élmény lesz .

Pozíció

Nagyon fontos, hogy úgy történjen az aktus, hogy kényelmesnek érzed. ha közben folyton azon kell aggódnod, hogy valami nyom, szúr, csíp, az nagyon sokat elvesz az élvezetekből. 

Szemkontaktus

Nézz a szemébe, miközben kényezteted. Persze nem kell folyamatosan, de nagyon izgató lehet, ha néha-néha találkozik a tekintetetek. 

Változatos nyelvmunka

Imádják, ha játszanak a péniszen a nyelvvel, ha egy kis izgalmat visznek a technikába, nem csupán egyben a szájukba veszik. 

Kézfogás

Néha érintsd meg a kezét, fogd meg. Igazán meghitt lehet tőle a hangulat, és megmutatja, hogy az orális szex is lehet egy meghitt élmény.

Határok

Tudd a határaid. Tudd, milyen gyors tempó az, amit maximálisan tartani tudsz. Hogy milyen mélységben vagy hajlandó beengedni a férfi hímvesszőjét. Ne végződjön az este öklendezéssel és más kellemetlen élménnyel. 

Vendégek

Ne hagyd ki a játékból a heréket sem, kényeztesd őket is az aktus során. A legtöbb férfi imádja, ha erre a területre téved a partner. 

Finálé

Csak a te döntésed, hogy lenyeled-e a férfi spermáját vagy sem. Ne engedd, hogy ebben befolyásoljanak, rád erőltessék azt, amit nem szeretnél. 

Jégkocka

Ha jágkockát teszel a szádba, vagy éppen forró italt kortyolsz előtte, garantáltan megőrül majd, hihetetlen plusz élményt ad. 

Odaadás

Nincs annál vonzóbb, mint amikor egy nő szívesen csinálja. A férfinak is csak akkor lesz élmény, ha azt érzi, semmi kényszer nincs a partnerben.

Vicces trükkök

Az orális szex és a poénok nem feltétlenül passzolnak egymáshoz, mégis van egy trükk, amire rengetegen esküsznek. Orális szex közben kössünk egy harisnyát a péniszre, majd húzzuk egyre szorosabbra. Ez növelheti az élvezetet, és intenzívebb orgazmust okozhat. 

Via