Te mit teszel az orgazmusodért? Hüvelytorna, mindful szex, vagy éppen a joker pózok bevetése? Most elhozzuk az egyik legegyszerűbb megoldást az intenzív orgazmus eléréséhez.

A szakértő szerint ez az egy dolog rengeteg problémát megold

Kim Anami holisztikus szex- és kapcsolati szakértő saját podcastet gyárt és vezet, amelynek egy célja van csupán: hogy mindenki megtapasztalhassa élete legnagyobb és legintenzívebb orgazmusát. 

Nem feltétlenül a drága szexjátékoktól, vagy az extrém hosszú és vastag pénisztől élhetjük át a lehető legnagyobb orgazmust. Néha a legegyszerűbb dolgok jelentik a legjobb megoldásokat, mint ahogyan a szakértő is állítja, már egy apróság is hegyeket mozgathat meg. 

A szexuális energia életerő energia

— mondja Anami.

Pofon egyszerű gyakorlat lehet a kulcs az orgazmushoz

Az izgalom során azonban a legtöbb ember lélegzete felületessé válik, és inkább megfeszül a testük, mintsem hagyják, hogy a revitalizáló oxigén keringjen a tüdőben és a véráramban.

Amikor mélyen lélegzünk, akkor megfiatalodunk és erősítjük az állóképességet, így sokkal energikusabbnak érezzük magunkat szex után, és nem lesz bevett gyakorlat, hogy azonnal elaludjunk.

Anami szerint fontos, hogy a szex teljes ideje alatt kiemelt fókuszt kapjon a légzés. A legegyszerűbb, ha 4 másodperc alatt az orron keresztül beszívjuk, majd újabb 4 alatt a szájon át ki. 

Az sem mindegy, hova lélegzünk, a levegő áramoljon jó mélyen a hasba, de koncentrálhatunk arra is, hogy egészen a nemi szervig vezet az útja. 

Ez a mély, alapos levegővétel mindent átalakít: közelebb hozza az orgazmust, és mélyebbé is teszi azt, így minden porcikáddal intenzívebben megélheted az élményt. 

Via