Egyszerűen hihetetlen, mennyire sokszínű a női orgazmus: a legújabb kutatás szerint 9 fajtája is van annak amikor a csúcsra jutsz! Lássuk, pontosan mit is takarnak ezek!

Hüvelyi orgazmus

Ugyan nem a legegyszerűbb elérni, megéri küzdeni érte. A hüvelyi orgazmus mélyebben történik a testben, és a hüvely falait pulzálják. Nem mellesleg a partner is érzi, ami rá is bódító hatással van. Akkor a legkönnyebb elérni, ha a nő van felül, és ő irányítja, hogyan izgatják a G-pontját.

Csikló orgazmus

A csikló nagyjából 8000 érzékeny idegvégződést tartalmaz, így ezt a fajta orgazmust a legegyszerűbb elérni. A klitorális orgazmus gyors és intenzív.

Vegyes orgazmus

Vannak olyan esetek, amikor az első két verzió keveréke jön létre. Hogyan érd el? Izgasd magad egy vibrátorral, és közben a kezeddel stimuláld a csiklód. Ez szex közben is lehetséges, csak akkor nem a vibrátorral!

Mély hüvelyi erogén zóna orgazmus

Ez a hüvelyi orgazmusnál is mélyebb verzió, akkor következik be, ha az A-pontot izgatod. A legegyszerűbben a kutyapózban érheted el. 

Anális orgazmus

Igen, igen! Nem csak mese, tényleg lehet orgazmusod az anális közösüléstől. Tudtad, hogy ebben az esetben is az A-pontot izgatják, mint a mély hüvelyi erogén zóna orgazmusnál? Ez pedig azt is jelenti egyben, hogy hihetetlenül mély és intenzív!

Többszörös orgazmus

A női test egyik csodája, hogy nem kell megállnunk az első orgazmus után, azonnal jöhet a következő! Ügyelj rá, hogy izgalmi állapotban maradj már az első után!

Mellbimbó orgazmus

Tudtad, hogy nem kell ahhoz a vaginádhoz érni, hogy orgazmusod legyen? Szánj fél órát a melleidre, és újfajta örömökben nem lesz hiány!

Spriccelős orgazmus

A G-pont egy szivacsszerű pont, ezt kell keresned és izgatnod. Közben az alhasra gyakorolt nyomás is rendkívül sokat segíthet. Törölközőket elő!

Koregazmus

Ez a fajta orgazmus a medencefenék izmainak összeszorítása miatt történik, ami idegimpulzusokat vált ki. Vigyázz, nehogy a teremben érjen a nagy O!

Via