Mivel a pasiknak kicsit több orgazmus jut szex közben, így több a lehetőség arra is, hogy ez balul süljön el. Jöjjön most hat srác vallomása a legcringe-ebb élményekről. 

BDSM

„Egy exem azt szerette volna, ha megkötözöm szex közben. Én húztam a számat, nem volt sok kedvem hozzá, de annyira akarta, hogy belementem. Végül annyira izgató volt, hogy hihetetlenül gyorsan elmentem, és olyan orgazmusom volt, mint előtte még soha. Furcsa, de most már elmondhatom magamról, hogy van egy fétisem."

A laptop ereje

„Pornót néztem, és valahogy egy nagyon bizarr csoportos szexnél kötöttem ki. Annyira dühös lettem a látottaktól, hogy ezt a feszkót beletettem az önkielégítésbe. Még a laptopom is önálló életre kelt tőle. Azóta sem értem, milyen energiák voltak ott akkor. "

Apád, anyád ide jöjjön

„Éppen akkor nyitott ránk az anyja, amikor elmentem. Az időzítés mint egy filmben, tényleg annyira tökéletes volt. Abban a pillanatban, amikor a csúcson voltam, megjelent a mama. Hát, utána nem találkoztunk többet."

Hátsó élmények

„A barátnőmmel szexeltünk, amikor nagyon meglepett: a végbélnyílásomra tette az ujjait. Fogalmam sem volt, ez hogyan lehet, de abban a pillanatban elmentem. Sosem éreztem még ilyet."

szünet

„Szexböjtöt tartottam a barátnőmmel, egy hétig nem feküdhettünk le egymással. Csókolózni szabad volt, de ennél többet nem. Végül, amikor sor került rá, konkrétan megszédültem az orgazmustól. A heréim napokig fájtak, annyira intenzív volt az élmény."

a természet gyermeke

„Egyszer egy erdőben sétáltam, és annyira izgató volt a gondolat, milyen lehet itt csinálni, hogy úgy döntöttem, kicsit beljebb megyek és maszturbálok. Hatalmas orgazmusom volt, de a mai napig félve gondolok rá vissza, hogy vajon miért tettem ezt."

via