A szent szexualitás gyakorlásában, vagyis a tantra filozófiában a lingamot – tehát a péniszt – a legnagyobb szeretettel és tisztelettel közelítik meg, ahogy a női nemi szervet is. Hogy könnyebb legyen elképzelni: a szent szexben a partnered teste a templom, a pénisze pedig a legszentebb helye, ami az öröm, a boldogság, a férfiasság forrása, amit a lingam masszázs felszabadít.

Mi az a lingam masszázs?

Egy tantrikus szexuális gyakorlat, amely a hímvessző masszírozására összpontosít, de figyelem: ez nem egy átlagos kézimunka! Nemcsak a szerv masszírozásáról és simogatásáról szól, hanem fejlettebb technikákat szintén magában foglal. Kitér továbbá a herékre, a gátra és a prosztatára is. Nem az a célja, hogy szimplán kielégítsd és ezzel készen is vagytok, hanem megpróbálsz a partnerednek önfeledt örömöt és többszöröst orgazmust okozni.

Hogyan végezz lingam masszázst a partnereden?

1. Lazítsd el a kedvesedet!

Feküdjön a hátára, és helyezkedjen el kényelmesen. Érdemes lehet egy párnát a feje és a csípője alá tenni. Tárja szét a lábait, de hajlítsa be a térdeit, hogy könnyebben hozzáférj az ágyékához. Hunyja le a szemét és kezdjen el relaxálni.

2. Lélegezzetek mélyeket!

A légzés az, ami elválasztja a tantrát a szokásos szextől. Miközben a gyakorlatot végzed, mindketten lélegezzetek mélyeket! Te belégzéskor koncentrálj arra, hogy fogadd a szerelmedtől érkező izgalom és élvezet energiáját, kilégzéskor pedig küldj neki szeretetteljes energiát. Ő pedig a mély lélegzetvételek közben megnyugszik, és fokozottan koncentrál majd a kényeztetésre. Ez a módszer segít szorosabbá tenni a köteléket köztetek, és jobban egymásra tudtok hangolódni.

3. Kend be, masszírozd meg!

Használd a kedvenc masszázsolajadat a hímvessző és a herék olajozására. Kezd azzal, hogy fel-le csúsztatod a kezeidet a combokon, ahelyett, hogy egyből rámennél a lényegre. Ezután folytasd a herékkel! Masszírozd meg őket, valamint a pénisz körüli területet (az elülső szeméremcsontot, a combok belső részét és a gátat). De légy óvatos a herékkel! Vannak, akik érzékenyebbek itt, mások kevésbé, szóval ennek fényében növeld vagy csökkentsd a kézimunka intenzitását. Figyeld a pasid reakcióit, de nyugodtan meg is kérdezheted, mi esik jól neki.

4.  Térjünk a lényegre!

Miután megvoltak a pénisz körüli területek, jöhet maga a hímvessző. A kulcs az, hogy változatos mozdulatokat végezz. Változtass a szorításod erején, végezz csavaró mozgásokat! Előbb egy kézzel is kezdheted, majd folytathatod két kézzel a műveletet. A sebességgel-ritmussal szintén érdemes játszani, lehet hol gyorsabb, hol lassabb, de ajánlott lassan kezdeni, és közben váltani gyorsabbra, majd ismét lassítani. A lehetőségek száma szinte végtelen.

5. Ne hagyd, hogy túl hamar eljusson a csúcsra!

Ennél a pontnál a partnered már lassan elélvezne. Ha odafigyelsz a légzésére, a teste mozgására és a nyögdécselésére, akkor megjósolhatod, közeledik-e az orgazmushoz. Amikor úgy veszed észre, hogy igen, lassíts le! A pénisz ettől kőkeményről félkeményre változhat. Ne aggódj, ez teljesen normális!

6. stimuláld kívülről a szent pontot!

A szent pont a tantrában a prosztata. Egy diónyi mirigyről van szó, amely a hólyag és a pénisz között helyezkedik el. Ha megfelelően stimulálják, akkor az nagyon élvezetes a férfiak számára. A prosztatát belülről (az ujjad vagy szexjáték segítségével, annak a végbélnyílásba történő behelyezésével) vagy kívülről (a külső behatolás nélküli masszírozással) érheted el.

Ha egyikőtöknek sincs tapasztalata a prosztatamasszázsban, kezdjétek kívülről. A szent hely megtalálásához keress egy bemélyedést valahol a herék és a végbélnyílás között, aminek mérete egy borsó és egy dió nagysága között van. Óvatosan nyomd befelé, de légy óvatos!

Amikor eltaláltad a megfelelő helyet, masszírozd az ujjaiddal vagy a csuklóddal. Használhatsz körkörös masszázsmozdulatot is.

7. Stimuláld belülről a szent pontot!

Kérdezd meg társadat, szeretné-e, hogy belül is megmasszírozd. Ha igen, akkor masszázsolajjal segíts, hogy ellazítsa a végbélnyílását. Kezdj a nyílás külső részének stimulálásával: végezz az ujjaiddal lassú, sima, gyengéd és körkörös mozdulatokat. Engedély nélkül semmiképpen se dugd be az ujjadat, de ha zöld utat kapsz, akkor hajrá! Figyelj arra, hogy ezt a masszázst csak akkor végezheted, ha a körmeid tompák és rövidek.

Először csak az egyik ujjad hegyét helyezd be! Mozgasd előre-hátra, hogy ellazítsd partneredet, és csak utána hatolj beljebb. A prosztata mindössze néhány centire van bent a végbélnyílásban, a végbél elülső falának túloldalán.

Ha ott vagy, akkor finoman simogathatod az ujjaddal egyik oldalról a másikra, illetve fel és le mozgatva, vagy végezhetsz „gyere ide!”-mozdulatot a mutatóujjadat finoman kissé begörbítve. Érdemes kommunikálni a partnereddel, mi esik jól számára. A férfiak G-pontjának masszírozása néha nehéz lehet ujjal, ezért használhatsz kifejezetten erre a célra kifejlesztett szexjátékot is.

8. Fejezd be a masszázst!

A befejezéséhez engedd meg a partnerednek, hogy elélvezzen, de akár szexszel is lezárhatjátok a masszázst.

Ha odafigyelsz partnered reakcióra, akkor elronthatatlan a masszázs, és olyan élményt szerzel neki, ami után biztosan kezet csókol neked!

Via