A mélyebb és erőteljesebb orgazmus titka pedig nem más, mint a tantrikus szex. Hidd el nekünk, ez nem csak valami trükk, a szexnek ez a fajtája valójában egy ősi, és garantáltan bevált gyakorlat.

tantrikus szexnél  ahelyett, hogy csak az orgazmus lenne a cél, az odáig vezető út a fontos, így a végső gyönyör is nagyobb lesz. Ha készen állsz arra, hogy magad mögött hagyj minden előítéletet, egy frenetikus élményben lesz részed! 

Légy ott!

A tantrikus szex a jelenlétről szól. Ne aggódj tovább a teljesítmény vagy az orgazmus miatt. Ha kiélvezed az érzéseket, akkor az orgazmus is ütősebb lesz! 

Csináld lassan! 

A hüvely a túl sok dörzsöléssel elveszíti az érzékenységét, ezért inkább kisebb mozdulatokkal haladjatok,  és akár időnként álljatok is meg egy pár pillantra.  Minél lassabban haladsz, annál többet tudsz ténylegesen érezni. Ha igazán belefeledkezel a dologba, akkor is csodálatos érzéseket érezhetsz, amikor a partnered éppen nem mozog, és a végén nem marad el a mindent elsöprő orgazmus sem. 

 Törekedj hullámszerű orgazmusra 

A csúcsorgazmus egy repülés, majd egy zuhanás, ami könnyen lemeríthet téged. A tantrikus orgazmusnál folyamatos hullámok vannak, amik nemcsak hosszabbak, de erőteljesebbek is. Ezt úgy érheted el, ha a vége előtt lelassítasz, megállsz, és ezt megismétled többször is. Hidd el, megéri kibírni! 

Via