Még mindig nem élted át a nagybetűs orgazmust, de keresed, kutatod a kulcsát? Most elhoztunk egy tuti tippet, ami nők ezreinek segített már!

Nem csak a technikán múlik

Hiába helyezkedtek bárhogyan, mégsem sikerül átélned az orgazmust? Nos, lehet, hogy pont a legkézenfekvőbb módszerrel nem éltek. 

Igen, valóban sok múlik a behatolás szögén, intenzitásán, a pénisz alakján - és szándékosan nem méretet mondunk, mert ennél sokkal összetettebb a kérdés. Természetesen az sem árt, ha lelkileg a helyeden van, de van egy olyan fizikai tényező, ami rengeteget segít. 

A kulcs az orgazmushoz rengeteg nő szerint az ölelés. Ez a gyengéd, szeretetteljes mozdulat ugyanis érzelmileg rengeteg mindent helyre billent, igazi és őszinte kifejezése a szeretetnek. 

Az érintés többet tud, mint amennyit várunk tőle

Mellette pedig ne becsüljük alá az érintés, az ölelés értékét. Ugyan ezer trendibb szextipp van nála, gondolj bele, mennyire jól esik a simogatás és a gyengéd érintés attól, akire igazán vágysz. 

Hihetetlenül izgató, mellette pedig biztonságot sugall, igazi jolly joker az orgazmushoz vezető úton! Ha pedig mindez nem lenne elég, az ölelés segít abban, hogy kellően nedves legyél az együttlét alatt, ami szintén nagyot könnyít az orgazmusért vívott harcon!

Via