Szétnézel otthon: egyedül vagy a lakásban, és sem egy jó könyv, sem az új Netflix-sorozat nem csábít, ezért csak egy dolog juthat eszedbe. Akár párkapcsolatban élsz, akár egyedülálló vagy, akár a stressz vagy a benned lévő igalom hajt, mindig van okunk arra, hogy megérintsünk magunkat, és átéljünk egy mindent elsöprő orgazmust

Csináld egyszerűen!

Bár a csikló simogatása egyértelműnek tűnhet, egy tanulmány szerint egyáltalán nem az: a So What? magazin 2017-ben közzétett kutatás szerint a 18 és 58 év közötti nők közel 20%-a nem tudja, hol található a klitorisz. Pedig kár lenne kihagyni ezt az édes kis pontot: csak csúsztassuk a kezünket a bugyink alá, és hagyjuk, hogy magával ragadjon a felfedezés öröme!

A csikló néha túl érzékeny ahhoz, hogy közvetlenül izgassuk. Érdemes időt szánnunk arra, hogy először a csikló körüli területet izgassuk, mielőtt belevágnánk a közepébe. Egyesek a körkörös mozgásra esküsznek, míg mások felülről lefelé élvezik a dolgot. 

Mintha péniszünk lenne

Mi lenne, ha úgy maszturbálnál, mint egy férfi? Végül is a csikló és a pénisz nagyjából ugyanúgy működnek: a klitorisz is képes merevedésre, ingerlés hatására pedig vérel telítődik, és megduzzad. 

Ezért egyes nők nem félnek kísérletezni, és pont úgy kényeztetik magukat, mint a férfiak: a csiklót megragadhatjuk ugyanúgy a tövénél, és előre-hátra mozgathatjuk, a  szexi eredmény  pedig nem marad el a végén.

Érintés nélkül

Talán sok fiatal lányhoz hasonlóan neked is az volt az első szexuális élményed, amikor a matracához, a paplanhoz vagy a párnához dörgölőzve rájöttél, hogy valami egészen elképesztő dolog van a lábaid között. Aztán felnőttél, és felfedezted az ujjaid, a szexuális játékokat vagy a partnerrel való szex örömeit. Olyannyira, hogy már el is felejtetted a női maszturbációnak ezt a nagyon kellemes módszerét, amikor érintés nélkül szerzünk örömöt magunknak. 

Használhatunk egy feltekert törölközőt az ágyon vagy széken, de a zuhanyrózsát is érdemes kipróbálni: a nyomás intenzitásával, a sugár irányával, és a hőmérséklettel játszva a földi mennyországban érezhetjük magunkat.

Erogén zónák

Néha elfelejtjük, hogy az ujjainknak a csiklón túl is érdemes kalandozniuk. A hüvely és más erogén zónák (pl. mellbimbó, comb, fül) ingerlése akár párhuzamosan a csikló izgatásával egészen biztos, hogy frenetikus orgazmushoz vezet!  

Via