Készen állsz, hogy egy kicsit megreformáljuk a szexuális életedet, és végre önmagad lehess az ágyban is? Ha ez megvan, hidd el, az orgazmus kapuja is egyszerűbben nyílik majd előtted.

Mondd ki hangosan a piszkos gondolataidat!

A piszkos beszéd néha kissé kínos lehet, de nem kell, hogy az legyen. Nem kell egy egész forgatókönyvet kifejtened a pasidnak, minden részletre ügyelve, hogy hogyan képzeled el az ideális szeretkezést. A dirty talk nem erről szól! Ám az olyan dolgok, mint a „nagyon odavagyok érted” vagy „imádom, ha így csinálod”, nagyon sokat dobhatnak az együttléten. Csak figyeld meg, mennyivel bátrabb és boldogabb lesz tőle ő is!

Érintsd meg magad szex közben!

Szégyelled izgatni magad szex közben? Pedig hidd el, annyira szuper élményben lenne részed, hogy soha többé nem szeretnél máshogyan szexelni! Amíg ő belédhatol, simogasd meg a melleidet, a csiklódat, a nyakadat. Így akár kombinált orgazmusod is lehet, ami két különböző terület izgatásával érhető el! Ugye megéri?

Maszturbálj a párod előtt!

Nemcsak szuper szexi leszel tőle, de így megmuthatod a pasidnak is, te hogyan csinálod, amikor nem lát senki. Ez lehet a kulcsa annak, hogy a következő szeretkezésnél, akár kétszer akkor orgazmusod is lehet.  Sőt, ha valamit úgy csinál, hogy az téged egyáltalán nem izgat, akkor így vita nélkül megmutathatod neki, hogyan élveznéd még jobban. Cseles!

Javasolj pózokat!

Általában a pasidra bízod az irányítást? Azt hiszed, az ő dolga irányt mutatni? Ha élvezed, akkor semmi gond, de ugye nem azért nem váltasz, mert kellemetlennek éled meg? Nem akarsz szólni róla, hogy zsibbad a lábad, hogy fáj így tartani magad, vagy hogy baromira kényelmetlen az egész? Itt az ideje lazán kezelni ezt a kérdést. Hidd el, ha tudná, hogy neked úgy nem jó, azonnal váltana!

Beszélj!

Ugye, mennyire alapnak hangzik? Mégis, miért van akkor, hogy szinte soha senki nem mer nyílt beszélgetéseket kezdeményezni arról, hogy mit szeret vagy nem szeret a szexben? Fogadjunk, hogy vannak olyan vágyaid, amelyek a mai napig titkosak, és a pasid nem tud róla. Akkor most változtass ezen, és egy pohár bor mellett tárgyaljátok át a szexuális életeteket A-Z-ig!

via