Beköszöntött a tél, az időjárás egyre hűvösebb, a hangulat viszont egyre forróbb és meghittebb. Ha szeretnétek, hogy az orgazmus legyen a rövid nappalok vagy a hosszú éjek koronája, akkor ezt az egy dolgot mindenképpen csempészd be a hálószobába. 

A masszázsgyertya az orgazmus jó barátja

A hideg időben és az ünnepi készülődésben még nagyobb teret nyernek az érintések. Éppen ezért, egy masszázsgyertya hihetetlen, hogy mennyit hozzá tud adni az együttléthez.

Na de mit is tud a masszázsgyertya, és miért is annyira különleges? Egyáltalán tud valamivel többet, mint a hagyományos gyertyák? Naná! A masszázsgyertya lényege, hogy száradás közben a viasz nem megkeményedik, éppen ellentétesen működik: testbarát olajjá olvad, amely a bőrbe masszírozható. 

Természetesen a jó minőségű gyertyák olyan összetevőkből állnak, amelyek alaposan megdobják a libidószintet. Olyan illatok, aromák kerülnek bele, amelyektől az együttlét és az ahhoz való kedv, egy pillanatra sem lesz átlagos. 

Teljesen más lesz a kapcsolatotok, ha így figyeltek egymásra

Ezekkel a gyertyákkal pedig az előjáték is tovább húzható, sőt, kifejezetten ajánlott azoknak, akik általában gyorsan túlesnek rajta. A masszázshoz ugyanis idő kell, ha pedig nem spóroljátok ki az időt egymás izgatásából, akkor akár a közös orgazmus is elérhető.

Ha masszázsgyertyát alkalmaztok, olyan koncentráció, közös figyelem, kötelék alakul ki közöttetek, ami adja magát: az orgazmus ebben az állapotban már csak egy kicsi lépés lesz, hiszen teljes testtel és lélekkel meg tudjátok élni az együttlétet.

via