Ugyan a TikTok minden szexuális tartalmú kontentet igyekszik elrejteni, azért ez nem mindig sikerül, például  az új szexjáték,  a szexrózsa esetében sem. 

Felejthetetlen orgazmust ígér a szexrózsa

Az önkielégítéshez használt kis kiegészítő a legnépszerűbb véleményt megfogalmazó felhasználó szerint pusztán 30 másodperc alatt juttatta a csúcsra!

Ez elég meggyőző volt a TikTokozók számára, akik nagyon izgatottak lettek, többen azonnal be is szerezték. Az elismerés pedig nem maradt el, akik megvették, nem bánták meg, és azóta ódákat zengenek róla.

A második születésnapomnak tekintem a napot amikor megvettem. Megváltoztatta az életemet, tényleg

— írja egy elégedett TikTokozó, aki az influencer miatt ruházott be a szexrózsára. 

Már az első alkalommal amikor használtam, egy földöntúli élményt tapasztaltam meg. Mintha a lelkem elhagyta volna a testem. Nem voltam e világon a szexrózsától. Azt hittem, csak én gondolom túl, de nem. Ez tényleg ennyire jó!

— osztotta meg élményét egy másik felhasználó.

Máris hamisítják a népszerű szexrózsát

A szexrózsát az Amazonról érdemes beszerezni, mert a nagy hype-nak köszönhetően rengetegen hamisítják Kínában. Alapvetően szolid, elegáns megjelenéssel bír, amelyről elsőre nem feltétlenül mondanánk meg, mire való. Szinte teljesen néma, csendben végzi a dolgát, hogy a legnagyobb fokú diszkréció mellett juttasson a csúcsra. A felhasználók örömére vízálló is, így a kádban vagy a zuhany alatt sem kell mellőznöd. 

A szexrózsa titka a szívás. Éppen ezért bármelyik erogén zónán használható. 1-10-ig terjedő skálán állíthatod be a szívóerőt, de a 10-es sokak szerint, főleg a melleknél csak egy törölközővel tompítva ajánlott. Tehát balesetveszélyes is lehet a szexrózsa, így nagyon oda kell figyelnünk, hogyan használjuk!

Ha a melleidre egy kis síkosítót is teszel a szíváshoz, a kommentelők szerint teljesen olyan érzést biztosít, mintha valaki szívná, nyalogatná azt. 

Egy felhasználó azt írta, olimpiai rekordot döntött az orgazmus gyors elérésében, amint a csiklóján használta, szinte azonnal a csúcsra jutott. 

Nos, te kipróbálod?

Via