Ha van olyan ruhadarab, amelyik szexinek még a világ összes jóindulatával sem mondható, az a zokni. Pedig a szakértők szerint nagyon különleges funkciója van, rengeteget segít az orgazmus elérésében.

A zokni nem vágyölő, éppen hogy felébreszti azt

Forró csókok, izgató érintések, minden adott. Egymásra hangolódtatok teljesen. Aztán lenézel, és hopp, ott egy zokni valamelyikőtök lábán. Az izgatott állapottól pedig azonnal el is búcsúzhatsz, a látvány lankasztó. 

Nem így gondolja ezt Gert Holstege, a hollandiai Groningeni Egyetem kutatója, akinek tanulmányát a BBC tárta a világ elé: a zoknik által adott melegségtől könnyebben lazulunk el, és jobb lelkiállapotba kerülünk. 

A kellemes környezeti hőmérséklet segíti a nőket abban, hogy jól érezzék magukat, és könnyebben elérjék az orgazmust. 

Tehát, ha szeretkezés közben hideg a lábad, akkor sokkal kisebb esélyed van a gyönyörre. A tanulmány szerint a zoknit viselő nők 80 százaléka minden alkalommal orgazmust élt át, míg a mezítláb szeretkezőknek csak a fele tapasztalta ezt meg. 

Az orgazmus minősége is javul vele

A zokni nem mellesleg serkenti a vérkeringést, ami sokat segít, hogy az orgazmus minőségibb legyen.

A zokninak van egy másik előnye is, mivel a láb az egyik legérzékenyebb terület. A láb melegen tartása javítja a vérkeringést, a jobb vérkeringés pedig elősegíti az orgazmus kialakulását. 

Ha kipróbálnád a zoknis szeretkezést, válassz egy térd fölé érőt, az hihetetlenül szexi!

Via