Hogy mi az orgazmus titka, az ugyan sokszor, sokaknál eléggé eltér. Azonban nem biztos, hogy rosszat teszel magaddal, ha meghallgatod mások tuti módszereit, és megpróbálod őket alkalmazni. Most 5 nő vallott arról, számukra mi a kulcs az orgazmushoz. 

Sok finom lökés

Van, akinek az a titka, hogy minden egyes behatolás minőségi és mély legyen. Ennek az intenzitása, megtapasztalása adja meg azt az élményt, ami orgazmust idéz elő. Ehhez jönnek még a körkörös mozdulatok, amelyek a G-pontot stimulálják, és ha egészen közel van a pasi, akkor még a szeméremdombot is. 

Nyakcsók

Vannak, akiknek hiperérzékeny a nyakuk, így az a kulcsa az orgazmusnak. Sok apró nyakcsók, amely nem szimpla orgazmust, de nyaki orgazmust is előidézhet. Az elmondottak alapján különösen nagy sikert arat, ha a vad szex közben alkalmazza a pasi. 

Különleges helyek

Ha kicsit unom már a mindennapokat, gyakran megkérem a pasimat, hogy szexeljünk olyan helyen, ahol eddig nem. Így újra és újra megélhetem a nőiességemet, kilépve abból a keretből, amit én teremtek a mindennapokban. Ilyenkor nálam az orgazmus garantált, a közös kaland nagyon izgat.

Önsegítők

Nem mindenki bízza a párjára az oragzmust, van aki képtelen nem elébe menni a dolgoknak. A nők maguk érintik meg a csiklójukat, és maguk próbálják meg elérni az orgazmust, a pasi csak egy segítő kéz - vagyis ebben az esetben segítő más. 

Az ő orgazmusa

Nem ritka az sem, hogy valakit a másik orgazmusa juttasson a csúcsra.

Annyira felizgat, amikor ő megy el, hogy nem tudok magamon uralkodni, sokszor a semmiből, pillanatok alatt lesz így orgazmusom. 

via