Van, akik szerint minél nagyobb méretekkel rendelkezünk, annál jobb a szexuális életünk. És bár ez azért nem teljesen igaz, a méret igenis számít — legalábbis a legújabb kutatások alapján, amik közvetlen összefüggést találtak a női mellek mérete és a megcsalások között. Érdemes azonban figyelni, mert nem teljesen az a megfejtés, amire először tippelnél!

A mell mérete összefüggésben van a megcsalások mennyiségével

Azt gondolhatnánk, hogy a nagyobb mellekkel rendelkező nők nagyobb csábításnak vannak kitéve, ám ez a feltételezés a legújabb kutatások alapján abszolút tévesnek bizonyul! 

A tudomány mai állása szerint ugyanis minél nagyobb melltartó mérettel rendelkeznek a nők, annál kevésbé hajlamosak a megcsalásra.

Hogy micsoda?! A kutatások alapján a D-G kosármérettel rendelkező „nagy cicis” nők 31%-kal kevesebb alkalommal csalják meg a párjukat, mint az A-C kosarú melltartót viselők. Azok, akik pedig F méretű mellekkel büszkélkednek, szinte sosem hűtlenek. Őrület, nem?

Kiderült, milyen kosárméretű nők lépnek félre a legtöbbször

Persze, a leghűségesebbek mellett az is kiderült, hogy kik azok a nők, akik a legtöbb alkalommal (egészen pontosan 35%-kal többször) lépnek félre és  csalják meg a párjukat!

A kutatások szerint a B kosarú melltartót viselők hajlamosabbak a leginkább a félrelépésre — legalábbis erre következtetnek a tudósok abból a tesztből, amit 1000 önkéntes női résztvevő segítségével végeztek el, teljesen anonim módon. Vajon tényleg van alapja a tesztnek, vagy csak merő véletlen lenne az egész?

Szavazás

Via