Az orális szex eredete egészen az ókorba nyúlik vissza, és ugyan vannak új és új felfedezések, technikák, ötletek a témában, azért az alapvetések még mindig változatlanok.

A biztonságnál nincs fontosabb

A technikával rengeteget foglalkozunk. Jó-e a másiknak, hogyan is kell csinálni, mi a tökéletes és a legnagyobb élvezettel járó módja a szájjal való kielégítésnek? Igen, ezek is rendkívül fontosak, ám nem annyira, mint a védekezés. 

Sajnos ha a betegség megjelenik, onnantól nincs visszaút, kellemetlen tünetek, és egy akár indokolatlanul hosszú kényszerpihenő is lehet az ár amit fizetünk - és akkor még finoman fogalmaztunk. 

Két módja is van viszont annak, hogy megelőzd a kellemetlen egészségi panaszokat, melyeket az orális szex közben elkaphatsz. 

Hogyan tehetsz a betegségek ellen?

Az első, hogy kizárólagosságot élvez a partnered, és te is. Rendszeresen eljártok szűrővizsgálatokra, így azonnal tudni fogjátok, ha valami, akár rejtőzködő, lappangó probléma van. 

A másik, hogy a hímvesszőre ugyanúgy, mint a behatolásnál óvszert húztok. 

Sajnos a nemi betegségek nem csak a behatoláson keresztül terjednek. A száj a fertőzések és betegségek valódi hordozójává válhat.

A férfiak orális kielégítése során akár az AIDS, a hepatitis B és a chlamydia is veszélyt jelenthet rád. 

Ha bármilyen panaszt észlelsz, akkor azonnal vizsgáltasd meg magad, és egészen addig ne létesíts semmilyen szexuális kapcsolatot, amíg meg nem győződtél róla, hogy már nincs baj. 

Via