Te is találkoztál már hajmeresztő kifogásokkal, amikor arra kértél egy pasit, hogy húzzon óvszert? Te is elgondolkodtál már azon, hogyan kéne meggyőzni úgy, hogy ne jöhessen újabb és újabb kifogásokkal? Elhoztuk a megoldást. 

Nincs szex óvszer nélkül!

A pasik a legáltalánosabbaktól a leghajmeresztőbbekig rengeteg féle kifogással tudnak jönni, miért borzasztó döntés, hogy húzzanak óvszert a szexhez. Pedig nincs mese, hiszen nem csupán a nem kívánt terhességtől, de a szexuális úton terjedő betegségektől is megvéd. 

Sokan vannak, akik inkább engednek a pasinak, és nem ragaszkodnak az óvszer használatához, csak hogy ne legyen duzzogás a vége. Ám, a megfelelő eszközökkel könnyebben rávezethető a pasi, mint hinnéd. Mutatjuk a titkos trükköt!

Kiskapu az óvszerhasználathoz

Ha legközelebb nem akarja felhúzni az óvszert a pasid, kérd meg, hogy cseppentsen pár csepp vízbázisú síkosítót az óvszer belsejébe mielőtt felhelyezi. Ez teljesen újfajta élményt ad, az is lehet, hogy annyira meggyőző lesz a srác számára, hogy legközelebb maga kéri majd, hogy használjátok. 

Hiszen gondolj bele, mekkora élményt ad, amikor annyira  sikamlós a behatolás  a síkosítótól! Na most ugyanez, ugyanígy a pasi irányába is működhet. 

Ne aggódj, a szakértők szerint ez egyáltalán nem befolyásolja az óvszer fennmaradását, megbízhatóságát, működését. Az viszont biztos, hogy jelentősen nagyobb biztonságban lesztek, mintha nem használnátok. 

via