Ez az édes kis P-pont egy kicsi, gesztenye alakú gömböcske, ami annál nagyobb gyönyörhöz képes juttatni a pasid... Íme minden, amit tudnod kell róla! 

Hol találjuk meg? 

A P-pont, vagyis a prosztata a végbél belső falán található meg, körülbelül 7cm-re a végbélnyílástól.  A tapogatózás helyett inkább beszéljünk a partnerünkkel, és kérjük meg, hogy vezessen el minket ehhez az édes kis pontig. Ha a pasid úgy érzi, sürgősen pisilnie kell, ne ijedj meg: ezt azt jelenti, hogy bingó, megtaláltad a P-pontot!

Az anális ingerlés nemtől függetlenül bárkinek jól eshet, de akinek prosztatája van, annál az érzés megtízszereződik. Ami pedig plusz pont, hogy a prosztata rendszeres izgatása javítja a véráramlást, így a partnered erekciója is tovább tarthat, szóval hidd el, megéri! De ne feledd, a hüvellyel ellentétben a végbélnyílás nem önsíkosító, így nagyon fontos, hogy használjatok síkosítót!

Így izgasd!

A siker titka, hogy óvatosan láss neki a dolognak! Ha prosztatamasszázst akarunk adni,  behatolás  előtt először masszírozzuk a végbélnyílást kívülről, akárcsak a csilót: körkörös és ritmikus mozdulatokkal, miközben enyhén nyomjuk. A behatolást akkor kezdhetjük meg, amikor amikor a záróizom kellőképp ellazult, de először csak finoman nyomjuk be az ujjunkat, majd mozgassuk előre-hátra.

Fő az óvatosság, de ha a pasid úgy érzi, hogy jól esik neki, amit csinálsz, akár egy második ujjat is becsúsztathatunk, vagy használhatunk prosztatamasszírozó vibrátort is. Ha pedig kísérletezős kedvetekben vagy, akár az orális kényeztetést is bevetheted!

Erre figyelj! 

A síkosító használatán túl fontos, hogy minden ékszert vegyünk le, és vágjuk le a  körmeinket  rövidre, nehogy felsértsük az amúgy is érzékeny területet.  Arra ügyelj még, hogy tiszta kézzel, vagy esetleg ujjakra szabott óvszerrel hatolj be, hogy tutira elkerüljétek a bacikat!

Via