Az 56 éves olasz-ausztrál színésznő, Antonella Gambotto Burke megdöbbentő vallomása bejárta a netet. Úgy érzi, a szépsége közrejátszott abban, hogy nem sikerült igaz szerelmet és normális párkapcsolatot találnia. 

A színésznő szerint minél szebb egy nő, annál rosszabbul bánnak vele

Meglepő őszinteséggel vallott Antonella Gambotto Burke arról, hogy szerinte tökéletes külseje az, amely elvette az esélyét az igaz szerelemtől. A művész úgy érzi, hogy a showbusinessben eltöltött évtizedek után minden meggyőződésével kijelenthet egy dolgot: a szép nőkkel rosszabbul bánnak a férfiak. 

Döbbenten vette tudomásul, hogy amíg ő keresi a szerelmet és rossz kapcsolatból még rosszabba kerül, addig azok, akiket ő magánál előnytelenebb külsejűnek tart, mind megtalálták a boldogságot. Antonella Gambotto Burke szerint ezeknek a nőknek megvolt az esélyük arra, hogy ne csak a külsejükkel foglalkozzanak a férfiak, hanem lássák azt is, valójában milyen emberek. Ez pedig határozottan növelte az esélyt az igaz szerelemre. 

Rendkívül sok vonzó, magas, hajlékony nővel találkoztam, akik sokszor világhírű modellek voltak. Elmondhatom, hogy a férfiak kivétel nélkül rosszul bántak velük. Jerry Hall modell nemrég adta be a válókeresetet Rupert Murdoch milliárdossal. A legszebb nő, akivel valaha találkoztam. Mégis megcsalták. De korábban is ez történt. A szívem szakadt meg, ahogyan nyelte a könnyeit egy interjú alatt, amikor felmerült Carle Brunit neve, akivel a pletykák szerint az akkori férje, Mick Jagger csalta. Jagger hihetetlenül tiszteletlen volt vele. 

A férfiak úgy érzik, megtört önbizalommal nem keres mást a gyönyörű barátnő

Antonella Gambotto Burke szerint mindél szebb egy nő, annál rosszabbul bánnak vele, ő legalábbis ezt tapasztalt ezekben a körökben. 

Kezdtem látni, hogy egyes férfiak pszichológiája furcsán eltorzult a női szépség tekintetében. Egyrészt vágytak rá, mint saját státuszuk szimbólumára, másrészt egyszerűen nem tudták kezelni azt a gondolatot, hogy más férfiak az ő kedvesüket kívánják. Ezért pedig a saját barátnőiket büntették. 

Antonella Gambotto Burke egyszer megkérdezte korábbi párját, miért bánik vele ennyire kegyetlenül, ám a férfi csak nevetve legyintett egyet, és a következőket monda. 

Alázd meg őket, és akkor lelkesek maradnak. 

Számos férfi tehát abban a hitben él, hogy amennyiben bántanak egy nőt, vagy ledominálják, megalázzák, akkor biztosan mellettük marad hosszú ideig. Ezt azonban nem szabad engedni. A szeretet nem bánt, akinek tényleg fontos vagy, az csak a legjobbat kívánja neked. 

Via