Egy párkapcsolatból kilépni egyáltalán nem könnyű dolog: a szakítás hihetetlenül meg tud viselni mindenkit — főleg akkor, ha a kémia nagyon mély és intim volt köztetek, esetleg hosszú ideig tartott a dolog. 💔 Ezek után nem ritka, hogy sokan heteken, hónapokon (sőt, vannak éveken át...) vágyódnak vissza a másikhoz. 😔 Van azonban néhány olyan jel, amiből egyből meg tudod állapítani, hogy az exed túl van-e rajtad vagy még mindig sokat gondol rád és totál megviseli a szakítás. Mutatjuk is!

8 jel, hogy az exed még mindig nincs túl a szakításon

1. Féltékennyé próbál tenni

A szakítás óta több új csaja volt, akiket szívesen mutogat az instáján, vagy egyre-másra tölti fel a bulizós, utazós képeit a netre? Ez a folytonos bizonygatás egyértelművé teszi, hogy egyáltalán nincs túl rajtad.

2. Kedveli a képeidet

Totál túl van rajtad, de azért csak csekkolja, hogy mi újság veled, merre jársz, mit csinálsz mostanában? Nézegeti a sztorijaidat, esetleg még a képeidet is kedveli? Az eszében jársz. Nagyon. Sokszor.

3. Letilt/letöröl a közösségi médiáról

Ez meg pont az előző ellenkezője. Ha nemcsak a szakítás után egyből, de még hónapokkal később is le vagy tiltva/törölve, akkor nagyon megszenvedte a szakítást. 😢 A letiltás ez esetben azt jelenti, hogy nem bírná elviselni annak a tudatát, hogy újból lássa az arcod vagy beszéljen veled. 

4. Azokra a helyekre viszi az új csaját vagy barátaid, ahol veled volt

Ne idegesítsd fel magad azon, ha az exed az egykori közös helyetekre viszi az új csaját, a randiját vagy a barátaid! Ezzel 1. vagy féltékennyé próbál tenni vagy 2. újra próbálja élni azokat az emlékeket, amiket veled élt át. Ez egyébként a legnagyobb elismerése annak, hogy szeretett veled lenni, de egyben nagyon szomorú is, mert tényleg nem tud túllépni rajtad. Inkább a régi helyekre megy vissza, mintsem újat próbálni ki... 😔 Szerinted? 

5. Furán és feltűnően bámul, ha véletlenül találkoztok

Halk szavú lesz és csak meghúzódik a háttérben, ha találkoztok? Esetleg zavaróan bámul, furán viselkedik? A srác ekkor nem tudja hová tenni a találkozásotokat és hiába próbálkozik, nem tud normálisan viselkedni körülötte. Ez azért van, mert a szíve és az esze más fele húz ami összezavarja őt.

6. A semmiből ír egy üzit

Mindenféle előzmény nélkül ír egy sziát. Esetleg megkérdezi a véleményed valamiről. Vagy leírja, hogy hiányzol neki. Csak, hogy tudd: mindenféle új üzenet az exedtől azt jelenti, hogy  gondol rád és újra kapcsolatban akar lenni veled.

7. Másokról érdeklődik rólad

Ha a barátnőd, az ismerősöd vagy a bartender srác a kávézóból véletlen elkottyintja, hogy felőled érdeklődött az exed, csak két dolgot jelenthet: azt, hogy tudni akarja, mi van veled és jársz-e valakivel! 

8. Változásról, új és pozitív életről posztolt

A kutatások szerint azok, akik a szakítás után nagy életben lévő változásokról posztolnak, esetleg pozitív gondolatokat osztanak meg, tutira azt akarják bizonyítani a külvilág felé, hogy jól vannak és túl vannak az exükön. 🤥 A való életben viszont pont ennek az ellentéte az igaz.

Via