Ha a pasidon megfigyelheted ezt az 5 jelet, akkor tutira hűséges hozzád, sőt, valószínűleg veled tervezi a jövőjét!

Hosszútávú barátságokat ápol 

Ha a pasid a barátságaiban is arra törekszik, hogy hosszútávúak, kitartóak, és stabilak legyenek azok a kapcsolatok, az egy szuper bíztató jel a kapcsolatotokat illetően is. Aki a stabilitásra törekszik, az a párkapcsolatban is így tesz.

Túl vagytok mélységeken és magasságokon

Persze, viták minden kapcsolatban vannak, de a kérdés mindig az, hogy hogyan sikerül őket megoldani. Ha te és a pasid bármin is kaptok össze, mindig meg tudjátok beszélni, akkor sokkal kevesebb esély van arra, mint egy átlag párnál, hogy egy veszekedés szakításba torkolljon.

Nyíltan kezeli a problémákat

Nem rejteget semmit. Ha problémája van, azt őszintén megmondja neked. Persze nem bántó módon, nem az a célja, hogy veszekedjetek, Hanem az, hogy tényleg megoldást találjatok azokra a problémákra, kérdésekre, amelyek gondot okoznak kettőtök között. Ez rendkívül bíztató, mert tényleg szeretné, ha minden nehézséget megoldanátok.

Összejártok a barátaival

Bemutat a barátainak? Ha nem is hív el minden pasis estére, de sokszor összejártok az ő társaságával? Akár kerti partikra, bulikra, kiállításokra mennek, te is mindig a meghívottak között vagy? Akkor biztosan hosszútávon tervez veled, hiszen egy futó kalandot nem szeretnek bemutatni a pasik a barátaiknak.

veled tervez

Esetleg még említést is tesz arról, hogy veled tervezi a jövőt? Elhagyják a száját olyan mondatok, hogy mit csináltok majd akár hónapok, akár évek múlva? Akkor örülhetsz, mert tényleg csak melletted szeretne lenni.

via