Te is túl vagy már jó pár randin, amin remekül érezted magadat, ám nem tudtad, merre tovább? Hogyan mondd meg a pasinak, hogy nyitott vagy a folytatásra? Akkor itt a felmentősereg, mutatjuk a megoldást. 

Kell a nőnek lépnie?

A párkapcsolati szakértők és pszichológusok szerint, megvan annak a finom, elegáns módja, hogy egy nő közölje a randipartnerrel, hogy reménykedik a folytatásban. Ugyan sokan a mai napig a klasszikus szerepekben hisznek - tehát a férfi kell, hogy kezdeményezzen, és a nőt kell meghódítani, sokan nem szeretnek erre várni. 

Pedig vannak olyan pasik, akik imádnak vadászni, imádják végig vinni a hódítás folyamatát. Így muszáj úgy kommunikálnod, hogy ugyan tájékoztasd őket a pozitív érzéseidről, mégse öld meg azt, amit kihívásnak tartanak. 

Ezt írd az első randi után

A szakértők szerint a legjobb megoldás, ha megköszönöd az élményt, és kifejezed, mennyire jó volt. Így remek, és bőven elég, ha annyit írsz neki: 

Köszönöm ezt a szép estét. Nagyon jól éreztem magamat. 

Ugye, hogy mennyire egyszerű, tömör és sokat mondó ez az üzenet? Pont annyi, amennyi minden esetben szükséges lehet. A pasi válláról leveszed azt a terhet, hogy neki kelljen kombinálnia, és rájönnie, vajon jól érezted-e magad vele, ám nem kell nagy erőfeszítéseket tenned, csak leírnod a véleményed. 

A szakértők szerint, ez az egyetlen mondat sok kialakuló kapcsolatot megmenthet, ugyanis nem ritka, hogy két ember nagyon is jól érzi magát együtt, ám annyira félnek a visszautasítástól, hogy soha derül ki, mit is érez valójában a másik.

via