Szexeltek. De most ez valami komoly, vagy csak ennyi? Újra szexeltek. Ha újra látni akart, akkor csak szeretne valamit, nem? Vagy lehet, hogy csak kényelmes neki, hogy nem kell új csajt fűznie? Nos, ha megfigyeled az ágyban való teljesítménye mellett a viselkedését is, hamar pontot tehetsz az ügy végére. Íme 5 jel szex közben, amely megmutatja, hogy a pasi odáig van érted.

Finom mozdulatok

Nem csupán a kötelezőt hozza le szex közben, de szívesen elidőz az ujjaival  valamely testrészeden.  Finoman megérint, törekszik rá, hogy a szex egy komplex és mély élmény legyen, amely teljes mértékben kiszolgál. 

Csókolózás

A legalapvetőbb, mégis az egyik legfontosabb jel. Emlékszel a Pretty Womanre? Viviana sem csókolta meg az ügyfeleit, mert akkor kockáztatja, hogy szerelmes lesz. Ez pedig a mindennapokban is egy nagyon konkrét közlésmód: ha nem csókol meg, akkor tényleg baj van. Ha viszont igen, akkor nem tudja visszafogni az irántad táplált érzelmeit és rajongását. Lehet, hogy testileg egyek vagytok, de még mindig a csók a legmélyebb kapcsolat ami két ember között lehet.

Kommunikáció

Mennyire keres téged az aktus közben? Vannak  olyan együttlétek, amikor tényleg csak két test találkozik, ám ha van egyfajta akár non-verbális kommunikációs kapocs, azt megérzi az ember és azonnal tudja, hogy ez többről szól.

Szemkontaktus

Keresi a tekinteted, rád néz, mosolyog. Nem bújkál, tudja, hogy a szem a lélek tükre, és ő vállalja, mit érez. Ahogyan a te szemeidet is látni szeretné, hogy rájöjjön a legmélyebb érzéseidre. 

After

Ha vége van az aktusnak, hogyan viselkedik? Az a férfi, aki szerelmes, az természetesen igényt tart arra, hogy együtt töltsétek az éjszakát. Akár átkarolva alszik veled, vagy csak csendben fekszik melletted. 

Via