Ha vad szexre vágysz, ne legyél szégyenlős, bátran vállald fel, hogy mit szeretnél. Persze elsőre talán nem könnyű megfogalmazni és pláne nem elmondani, hogy mit is akarsz, vagy mit szeretnél másként, de néhány apró dologgal beleviheted a pasidat a legőrültebb szexfantáziák megvalósításába is.

Legyen önbizalmad

Mindenkinek vannak gátlásai a szexben és a legtöbben nem is elégedettek magukkal.
Félnek, hogy nem elég dögösek, vagy nem tökéletes a testük. Hidd el, a pasidnak pont úgy vagy vonzó, ahogyan vagy! Amint ezt elfogadod, sokkal felszabadultabb leszel a szexben és ez jó indítás ahhoz, hogy vaduljatok az ágyban. 

Légy nyitott az ötletekre

Ha a pasid extrém helyen akar szexelni, vagy szexjátékokat akar kipróbálni, esetleg veled akar pornót nézni, legyél nyitott és kíváncsi. Ezekkel az új dolgokkal róla és magadról is sokat tanulhatsz szexuálisan, és a felfedezéssel megnyitod a közös gyönyörök kapuját.

Magad miatt - is - élvezd a szexet

Ne csak azért akarj új dolgokat kipróbálni, mert a pasid szeretné. Fontos, hogy te is nyitott és játékos légy, de ha nem élvezed igazán a szexet, akkor úgy érezheted, csak a látszat kedvéért mész bele dolgokba, pedig sok minden talán számodra is izgalmas lehet. Legyél felszabadult!

 Kezdeményezz! 

Ne csak rá bízd, hogy feldobja a dolgokat vagy kezdeményezze a szexet. Vedd át az irányítást, mondd el, hogy milyen vad dolgokról álmodozol, hogyan kényeztetnéd, vagy hogyan szeretnéd, ha ő okozna neked örömet. Imádni fogja, ha látja, mennyire beindulsz, amikor új dolgokat próbáltok ki. 

Lépj ki a megszokásból

A megszokás nem igazán tesz jót az izgalmas szexuális életnek. Sőt, egyesek szerint az megöli a szexet és az intimitást. Bátran kísérletezz, bármikor, bárhol, bármivel. Engedd, hogy elszabaduljon a fantáziád. A szex nincs sem időponthoz, sem helyhez kötve.


Via