Rengeteg félrelépő buktat le a telefonja valami módon. Talán neked is van olyan ismerősöd, aki egy írt vagy kapott üzenet vagy egy rosszkor befutott hívás révén tudta meg, hogy a partnere hűtlen.

Nos, ha a pasid kombinál valamit a hátad mögött, annak általában vannak apró jelei már a kezdetektől fogva. A Bolde.com nevű oldal szedett össze ezekből a jelekből jónéhány fontosat, őket kiegészítve a következőkre vagyunk kénytelenek felkészíteni téged: ha a következő 7 jel közül többet is tapasztalsz egyszerre a pasidon, akkor könnyen lehet, hogy már nem ketten vagytok ebben a kapcsolatban.

1. Hirtelen sokkal többet lóg a telefonján

Ezer más oka is lehet ennek, de mondjuk ha a munkája nem indokolja, akkor miért kell hirtelen ennyivel több hívást bonyolítania, üzenetet küldenie-fogadnia, posztot kitennie a közösségi médiában? Ha látszólag minden ok nélkül látványos változás van abban, hogyan használja a telefonját, illetve azon a Facebookot-Instát-stb., akkor az a legharmonikusabb(nak tűnő) kapcsolatban is vörös zászlóként lebeg a másik fél orra előtt.

via GIPHY

2. Még vécére meg zuhanyozni is a telefonjával megy

Ez szintén különösen gyanús, ha korábban nem csinálta ezt, de hirtelen megváltoznak a szokásai. Ha gyakorlatilag sosem engedi ki a kezéből a telefonját, és olyan helyre is magával viszi, ahol elvileg nem használja, viszont ha mégis használja, akkor te nem látod... Hát könnyen elképzelhető, hogy olyasmit bonyolít, amiről nem szeretné, hogy tudj.

3. Mindig lefordítva teszi le a telefonját

Azok a fránya értesítések! Ha a pasid azt szeretné, hogy ne tudj róla, ha bizonyos üzenetei érkeznek, akkor nyilván lefordítva fogja tárolni a telefonját – már amikor kiadja a kezéből a készüléket. Így ha pont akkor érkezik rá az üzenet, nem látod róla az értesítést, és reményei szerint nem fogsz gyanút. Ide tartozik az is, hogy amikor éppen használja a telefont, akkor is mindig úgy tartja, hogy nehogy véletlenül beleláss a képernyőbe.

via GIPHY

4. Jön egy üzenet, azonnal kap a telefonja után

Hát ez elég magától értetődő. Ha az üzeneteit mindig rá egyébként nem jellemző gyorsasággal, azonnal csekkolja, az azt jelenti, hogy nagyon várja egy illető jelentkezését. Ha monogám kapcsolatban éltek, de nem te vagy ez az illető, az baj lehet. Ugyanide tartozik az is, hogy azonnal újra eldugja a telefonját, amint végzett az üzenet elolvasásával(-megválaszolásával).

via GIPHY

5. Veszekedés/mellébeszélés lesz abból, ha megkérdezed, ki írt neki

Ez akkor adódhat elő, ha megcsal, de nincs annyi esze, hogy egy hihető hazugságot előre kitaláljon, vagy úgy érzi, hogy a megcsalást pont egy hazugsággal már nem akarja tetézni. Nagyon gyanús, ha felháborodik vagy zavarba jön arra a kérdésre, hogy ki írt neki, és/vagy nem ad konkrét választ, hanem csak elkeni valami olyan dumával, hogy „semmi, csak valaki az irodából” és társai.

6. Látod, hogy online van, de nem válaszol

Kiírja a Messenger/Viber/Whatsapp/stb., hogy a pasid éppen online tartózkodik. Írsz neki egy üzenetet. Bár éppen azt az appot használja, a te üzenetedet mégsem nézi meg. Esetleg megnézi, de hosszabb ideig nem válaszol. Na ennek ezer oka lehet természetesen, de az ezeregyedik az az, hogy olyasvalakivel van éppen nagy és heves csetelésben, akivel nem kéne.

via GIPHY

7. Nem adja kölcsön a telóját, nem adja meg a jelszavát

Csomó helyzetben előfordulhat, hogy arra szorulsz, hogy az ő telóját használd: pl. ő vezet az autóban és csöng a mobilja vagy a tiéd lemerült, de valami fontosat el kell intézned. Igencsak gyanús, ha ilyen helyzetben szemlátomást diszkomfortot okoz neki, hogy a kezedbe kell adnia a készülékét, vagy egyszerűen nem hajlandó erre, és valami sokkal körülményesebb megoldást választ a szituációra csak azért, hogy nehogy beleláss a telefonjába. Nyilván ez az egy dolog önmagában szintén nem jelent még semmit, de ha a másik hat jel közül többel kombóban tapasztalod, akkor könnyen lehet, hogy valamit titkolni próbál előled.

Gyanakszom. Mit csináljak?

Nem szabad mindig rögtön a legrosszabbra gondolni. Egy csomó oka lehet arra, hogy így viselkedik, például a munkahelyi dolgai szigorúan bizalmasak vagy meglepetéspartit szervez valakinek (mondjuk neked). Ha az első apró dolog után rögtön azon kezdesz el szorongani, hogy biztos megcsal téged a szerelmed, akkor valószínűbb, hogy veled van a probléma és nem vele.

De ha több dolog is utal arra, hogy valami folyik a hátad mögött, és ez nem hagy nyugodni, akkor mindenképpen jól teszed, ha beszélsz vele a dologról. Fontos, hogy ne leszúrd vagy felelősségre vond, ne úgy kezdd, hogy „úgyis rég tudom, hogy megcsalsz”! Jobb módszer, ha egyszerűen csak elmondod, hogy miket tapasztaltál nála, és hogy úgy érzed, tudnod kell, miért viselkedik így. Amíg nem bizonyosodott be semmi, jobban teszed, ha úgy viselkedsz, mintha nem is csinált volna semmit: adj neki egy esélyt, hogy őszintén válaszoljon a kérdéseidre.

Ha nem oldódik meg a dolog, továbbra is ott folytatja, ahol abbahagyta, te pedig nem tudsz szabadulni az érzéstől, hogy a hátad mögött csinál valamit, akkor beszélj erről vele még egyszer, hozzátéve, hogy számodra ez a viselkedés mennyire megnehezíti a kapcsolatot. Ha nincs meg benned a bizalom a másik iránt, végülis kevésbé fontos, hogy miért nincs meg: ha nem bízol a pasidban, valószínűleg semmilyen körülmények között nem lesz ebből egy tartós és hosszú szerelem. Amennyiben nem változik a helyzet, valószínűleg mindkettőtöknek jobb, ha külön folytatjátok, hiszen kölcsönös bizalom híján nem nagyon lesz mire építeni ezt a kapcsolatot.

Via