Kíváncsi vagy rá, hogyan indíthatod be a pasidat még jobban? Vannak bizonyos erogén zónák, amikhez ha hozzáérsz azonnal beindulnak. Íme, a technika, hogy a simogatással is az egekbe repíthesd!

A legjobb technika

Ülj a pasid háta mögé, majd az ujjaiddal simíts végig a gerincén, felülről lefelé. A mozdulatok váltakozzanak, legyenek rövidebbek, néha pedig hosszabbak. Ezután áttérhetsz a vállakra is. 

Miért erogén zóna?

A gerince és a dereka közelében található idegek közvetlenül kapcsolódnak, ha igazán jó élményt akarsz nyújtani a pasidnak, az ujjaid mellett használhatod a szádat is! Egy-egy apró csók csodákra lehet képes, de a nyakpuszikról se feledkezz meg.  😘

Felébreszted benne a vágyat

Ezek a mozdulatok már magukban elegendőek arra, hogy a pasid beinduljon, de ez nem azt jelenti, hogy te nem húzhatod tovább az agyát. Még inkább vágyni fog rád, ha finoman megpuszilod vagy megnyalod a fülcimpáját. Az erotikus masszázs esetében szabály az, hogy a masszőrök nem engedik el az ügyfél testét. Nos, ebben az esetben is fontos, hogy végig játszadozz a testével, mert a pasid igazi erotikus transzba eshet. 

Nyugodtan térj át az ujjaiddal a mellkasára, majd csúsztasd végig őket a hasán. A körkörös mozdulatok megszínesíthetik az utazást. Ha pedig már mindketten nagyon belendültetek, játszadozz a mellbimbóival. Ezután jöhet a lenti kényeztetés. 

A pont, amit gyakran elhanyagolnak 

A pasik legnagyobb bánatára sokszor a pénisz teteje nem kap elég figyelmet, pedig az egyik legérzékenyebb része a testüknek, amelynél 6500 idegvégződés található. Ha azonban a pasi F-pontját túlságosan megmarkolászod, akkor bizony számíthattok rá, hogy hamar el fog menni. Vigyázni is kell, hogy ne okozz neki fájdalmat. 

Via