Rengeteg érzékeny pont van a testeden, melyeknek semmi közük a nemi szervhez, ám így is be tudod indítani a pasikat, aminek nem fognak tudni ellenállni. A legtöbben nem is sejtik, hogy melyek a pasik legtitkosabb erogén zónái, ám a Cosmo utánajárt.

Ajkak

Nincs is annál izgatóbb, mint amikor egy pár csókolózik. Úgy tűnik, nemcsak a nőket, de a férfiakat is izgalomba hozza a csókolózás, ezért itt az ideje sűrűbben csinálni. Túrj bele közbe a hajába, gyengéden harapj az ajkába, suttogj a fülébe, az eredményt pedig úgyis érezni fogod.

Hüvelykujj

Bármennyire meglepő első hallásra, bizonyított tény, hogy ez a testrész csodákra képes. A hüvelykujj simogatása, szívása assziciál az orális szexre, úgyhogy a művelet közben nyugodtan nézz a partnered szemébe, és a kezedről se feledkezz meg.

Boka

Senki sem gondolná, bár ez a test egyik legérzékenyebb pontja. Rengeteg idegvégződés található benne, ezért egy apró érintés, egy kis simi csodákra képes.  

Csukló

Az emberek csuklója nagyon érzékeny, ezért ha megcsókolod  vagy gyengéden hozzáérsz, az elég gyorsan hatással lesz a pasid erekciójára is, és egész elképesztő hancúrban lesz majd részed.

via