Vannak olyan elképzelések, hogy a pasik titkárnőkről fantáziálnak, na meg édeshármasról, ám mint kiderült, ennél még izgibbek is vannak a listán. 

Szex egy sztárral

Gyakori eset, amikor egy tinilány rajong egy sztárpasiért, mégsem annyira ritka ennek fordítottja: amikor egy pasi szeretne ágyba bújni egy ünnepelt sztárral. A válaszadó férfiak szerint nagyon nagy dicsőség lehet egy híres nőt ágyba vinni, rendkívüli sikernek élik meg, ha ilyen komoly hódítást sikerül véghez vinniük. Úgy érzik, feljebb pozicionálja őket, ha ilyen nővel szexelhetnek.

A főnök felesége

Hoppá! A titkárnő helyett, ma már inkább a főnök feleségére fáj a pasik foga. Ez egyébként a szakértő szerint a társadalmi előmenetel miatt tölt be nagyon fontos szerepet, egyesek úgy érzik, ők is fontosabbak lesznek, ha fontos emberrel hálhatnak. 

Az idegen

Sok pasi számolt be arról is, hogy teljesen idegen emberrel szeretnének ágybabújni. Úgy érzik, itt sokkal szabadabbak lehetnek, nem kell bizonyítaniuk, nincsenek elvárások, meg tudják élni csak a testiség adta örömöket. Mint ahogyan az is szebbé teszi számukra a szexet, hogy a nők itt nem fogalmaznak meg olyan magas fokú elvárásokat, így sokkal lazábbak tudnak lenni hancúrozás közben. 

via