Most magasabb szintre emelheted a kézügyességed szex közben

1.    Használj síkosítót!

Vannak olyan dolgok, amik szárazan jobbak: ilyen például a vörösbor és a kedvenc világos felsőd, ám a kézimunka nem tartozik közéjük. Ahogyan az anális szexnél, úgy a kézi örömszerzésnél is ajánlott minél több síkosítót használni, mert annál könnyebb lesz neked és annál jobb lesz a partnerednek! 

2.    Vigyázz a fejére!

A férfi kedvenc testrészének a teteje, azaz a feje a legérzékenyebb pont, ezért még véletlenül se karmold meg a körmeiddel, inkább csak gyengéden érintsd meg az ujjaiddal és a tenyered belső felével.

3.    Ne sértsd meg!

Rengeteg nő okoz fájdalmat a kézimunka során azzal, hogy a pénisz teteje körüli bőrt össze-vissza rángatják – persze ez csak a nem körülmételt férfiaknál érvényes, hiszen a körülmetélt férfiaknak feszes a makk körüli bőr. Ha túlságosan meghúzod a  bőrét lefelé, akkor az megfeszülhet és inkább kellemetlen, mintsem kellemes élményt nyújt a partnerednek! 

A tippünk? Kezd inkább lassan a dolgokat, majd a partnered megmutatja, hogyan szereti pontosan!

4.    Kérd ki a véleményét!

Semmi ciki nincs abban, ha megkéred a partnered, mutassa meg, ő hogyan szokta csinálni – sőt, a pasik ezt még szexinek is szokták találni. Így nem kell kísérletezned, ő is tudja, mi a jó neki, tehát mindketten jól fogtok járni a felesleges körök nélkül.

5.    Pezsdítsd fel a mindennapokat!

A latex kesztyűk teljesen más élményt képesek okozni, mint a sima bőrfeület, ahogyan remek férfi játékszereket is kitaláltak már, amiket te is könnyen tudsz használni rajta. Sokat szeretik, ha tollakkal cirógatják őket, de a korábban jégkockát markoló hideg kezek gyengéd érintése is fel szokta pezsdíteni a pasikat.

6.    Ne félj attól, hogy megszorítod!

Általános igazság, hogy míg mi nők, gyengéden szeretjük, a férfiak gyorsan és durvábban – némelyik kifejezetten az agresszív kézimunkára bukik. Nem kell szégyenlősködni, nyugodtan markold meg a dolgokat, nem fogod elszorítani őt – ha pedig mégis túl szorosan fognád, akkor azt jelezni fogja. 

7.    Próbáld meg kitolni az időt!

Csak úgy, mint a normal szexnél, a kézimunkával is késleltethető (ezzel pedig megnövelhető) az orgazmus, amit akkor tudsz a legkönnyebben elérni, ha az elélvezés előtt egyből abbahagyod a dolgot. Ha megnyugodott a pasid, kezdd el újra, majd fejezd be megint. Mikor végre hagyod elélvezni, szinte robbanni fog! 

8.    Kövesd a formáját!

Az igazság, az, hogy ha csak fel-le húzogatod a kezedet, azt is élvezni fogja a pasid; ezért inkább még arra hívjuk fel a figyelmet, hogy mit ne csinálj rosszul.

A mozdulataidnak például követnie kell a testrészének anatómiai alakját – ne próbáld lenyomni, felnyomni, meghajlítani és a többi, mert még a végén kettétöröd a partnered hímvesszőjét (igen, ilyen is van). Csak fel-le mozgasd a kezed a csúcsától kezdve egészen a tövéig, úgy, hogy néha a golyóit is megérinted. Ennél jobban nem csinálhatod! 

9.    Ha elélvezett, fejezd be!

Ne vedd személyes sértésnek, ha orgazmus után nincs kedve szexhez vagy más érintésekhez. A férfiaknak ilyenkor olyan érzékeny a bőrük, hogy egyszerűen rosszul esik nekik bármilyen érintés. Ha tehát elélvezett, happy finish!

Via