Ki ne szeretne szexi üzeneteket kapni a párjától? Egy sejtelmes fotó, néhány kacér mondat, és a pasik máris teljesen beindulnak. A kérdés már csak az, milyen üzenetektől jönnek igazán lázba a férfiak? 

Hogyan izgassunk fel egy férfit sms-ben? 

Nem titok, hogy a férfiak alapvetően vizuális típusok, éppen ezért egy-egy sejtelmes mondat is bőven elég nekik ahhoz, hogy izgalomba jöjjenek. Ha azt írod neki, hogy vágysz rá és nem bírsz magaddal, amikor a közelében vagy, garantáltan szinte azonnal  leteper  majd, ha találkoztok. 

A fotóval csak óvatosan

Nem azt mondjuk, hogy tilos, de mindenképpen csak akkor adj ki magadról erotikus képet, ha a partneredben száz százalékosan megbízol. Egy szexi fotó nyilvánvalóan többet mond minden szónál, de láttunk már olyat, hogy valakiről az interneten landoltak a meztelen képek. Az ilyen kínos szitukat jobb elkerülni, szóval, ha a biztonságra törekedsz akkor maradj a szöveges üziknél. 

Incselkedni azért lehet 

Az incselkedés persze megengedett, sőt, rendívül izgató lehet mindkét fél számára. A lényege pontosan az, hogy felkeltse a másik kíváncsiságát. Szexi üzeneteket például akkor is küldhetünk, amikor tudjuk, hogy a másik éppen hazafelé tart a munkából, azonban fontos tudni, hogy a szextinget nem kizárólag azért csináljuk, mert szexet akarunk kicsikarni a másikból. Ez sokka inkább egy izgalmas játék, aminek a célja, hogy folyamatosan fenntartsuk az egymás iránt érzett vágyat. 

(via)