Nem egyszerű a netes ismerkedés, pusztán egy billentyűzet segítségével kell lenyúgöznünk az aktuális jelöltet. Ám ha ezt a 3 dolgot kerülöd, akkor egészen jó esélyeid vannak arra, hogy randi legyen a hosszú chatelések vége. 

Hey

A pasik utálják, ha egy csaj így köszön! Úgy érzik, nagyon személytelen, és mindenkinek ezt írod. Abban egyetértenek a srácok, hogy jobb szeretnek ők kezdeményezni, ám ha ez máshogyan alakul, akkor próbálj meg, valami érdekesebbel indítani. Kérdezz a hobbijáról, refelektálj a bemutatkozására, vagy egy fotójára! Te sem lennél lenyűgözve, ha csak ennyi kapnál már az elején. 

#Sohavégetnemérős

Szuper, ha a beszélgetésnek van egy tempója, ha jól megértitek egymást, és ha te is szívesen osztasz meg vele dolgokat magadról, vagy az életedről. Egy dologra azonban nagyon figyelj oda, mielőtt még túlzottan belelendülnél a beszélgetésbe: a mértékre. A pasik nem nagyon tudnak mit kezdeni a hosszú regényekkel. Sokan ilyenkor rezelnek be, mert úgy érzik, a másik fél totál rájuk kattant. 

Rossz helyesírás

Hoppá! Mint kiderült, nem csupán a csajok számára red flag a rossz helyesírás! A srácokat legalább ennyire taszítja, ha egy lány nincs tisztában a magyar nyelv szabályaival! Úgyhogy figyelj oda arra, hogy ne csupán vicces és érdekes legyen amit mondasz, de igényes is!

via