Na nem, nem egy másik szexfajtával próbáljuk elsumákolni a választ. De gondolkodj el rajta hosszan, mielőtt elolvasod a választ! Szerinted mi indítja be a legjobban a pasikat a szexben a behatolás érzésen kívül?

Tuti, hogy erre nem is gondolnál, pedig egyszerű

Mindenki azt gondolná, a tetőpont mindenképpen a behatolással jár egy férfi számára a szex során. Pedig meglepőnek tűnhet, de valami teljesen más dolog is van, amiért egyenesen odavannak!

Persze, az előjáték is jó dolog, meg az érintések, na meg a szexi hangok. Esetleg egy kis pajzán játék, valami eddig ismeretlen fétis, vagy a legjobb Spotify-listák?

Nem, a pasikat egy ennél sokkal egyszerűbb dolog indítja be, ha szexről van szó. Mégpedig a nő látványa. Bizony! Neked pedig semmit nem kell tenned azért, hogy ez az élmény megszülessen. 

Elég, ha csak élvezed, és a pasi imádni fogja. Nincs is számukra szebb látvány a nőnél, akit szeretnek, és akit éppen boldoggá tesznek az aktus során.

Ne takard magad!

Eddig féltél megmutatni? Ne tedd, mert a pasid tuti, hogy minden porcikádat imádja. Lehet bármilyen testalkatod, bizonyára nem véletlenül van veled. 

Így tehát hidd el, igazi szexistennőnek fog tartani akkor is, ha van rajtad plusz két kiló, vagy ha éppen nem frissen borotvált a lábad, vagy az önbarnító hatása már nem tart!

via