Ha hiszed, ha nem a srácok számára is nagyon fontos a csók. 5 pasi most elárulta, ha így csókol egy nő, attól teljesen beindulnak. 

KÖZÖS ÁRAMLÁS 

Szerintem nagyon fontos, hogy közös áramlásban legyünk a másik személlyel. Vannak, akik túl erélyesen csókolnak, túl agresszíven nyomják le a nyelvüket a másik torkába. Viszont nagyon fontos, hogy ha valakivel csókolozóm, akkor egy legyen az ütem, hogy ugyanabban a tempóban haladjunk. Sajnos, ha valaki rosszul csókol, és nem az én ritumusom, akkor szinte esélytelen, hogy újra próbálkozzam vele. 

– Nick, 27 éves

NEDVES CSÓKOK 

Testbeszéd! Ha van önbizalma, amikor megfogja az arcod és a kezed, az, aa, igen. Ha az egész testével közeledik feléd, ahelyett, hogy félénk lenne, az valami eszelős. Persze nem akarom azt sem, hogy lenyelje az arcom, de azért a nedves csókok elég jók. 

 – Sam, 22 éves

EGY CSÓK NEM EGYOLDALÚ

Szerintem az csókol igazán jól, aki tisztában van vele, hogy a különböző embereknek más preferenciái vannak. Egy csók sosem szabadna, hogy egyoldalú legyen, sokkal élvezetesebb, ha a felek igyekeznek a másik kedvében járni.

– Wesley, 23 éves

EGY KIS HARAPÁS 

Egy jó csóknak olyan érzésnek kell lenni, mintha beszélgetnél. Fontos, hogy a felek tempója találkozzon. A nagyszerűen csókolózók a fogaikat is használják: az ajkak enyhe harapása az valami fantasztikus érzés. 

– Ali, 23 éves

LASSÚ ÉS GYENGÉD  

Az ideális csók lassan és gyengéden kezdődik. A csókolózás előrehaladtával azonban fel lehet, sőt kell is gyorsulni. Fontos, hogy a kezek is részt vegyenek a játékban, az arc és a nyak érintésével. Ha a dolgok felforrósodnak, akkor a másik haját is meg lehet érinteni. Egy kis szájharapás pedig határozottan szexi lehet. 

– Jami, 26