A csúcstechnológiás vibrátorok és a dögös fehérneműk mindig jolly jokerként szolgálnak, ha fel akarjuk dobni a szexuális életünket, azonban van még valami, ami kapóra jöhet. Ráadásul szinte biztos, hogy a te hálószobádban is ott van, sőt a férfiak szerint is ez az egyik legszexibb hely.  

A tükrök 

Bizony igen, a tükrökről van szó, amik rengeteg lehetőséget kínálnak arra, hogy extra gyönyöröket fedezzünk fel, arról pedig már nem is beszélve, hogy az önbizalom növelésében is a segítségünkre lehetnek. 

tükörszex pontosan az, aminek hangzik, vagyis amikor a feleket a tükör előtti szexuális tevékenység felizgatja. Már a 70-es években is létezett, az USA-ban a szexmotelek például arról voltak ismertek, hogy tükröket helyeztek el az ágyak felett, a plafonon. 

Mintha egy pornófilmet néznél 

A tükörszex egyébként egy kicsit olyan, mintha egy pornófilmet néznél, annyi különbséggel, hogy itt ti vagytok a főszereplők. A pasik egyébként kimondottak imádják nézni mind magukat, mind pedig a párjukat, az egész fokozottan felizgatja őket. Vagyis, ha úgy estek egymásnak, hogy közben a tükörben látjátok is magatokat, akkor azt az aktust a férfiak garantáltan hosszú időn keresztül emlegetni fogják még. 

(via)